Η InterContinental επεκτείνει το αποτύπωμά της στη Νότιας Καλιφόρνια

Η InterContinental του Σαν Ντιέγκο έχει κάνει το ντεμπούτο της κατά μήκος του γραφικού Bayfront της πόλης, προσχωρώντας στα δύο επιπλέον ακίνητα της IHG στο νότιο τμήμα της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες. Το νέο αστικό καταφύγιο είναι αγκυροβολημένο σε έναν εντυπωσιακό χώρο και περιβάλλον με εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό από την εταιρεία design Linda Snyder Associates της εταιρείας Torrance της Καλιφόρνια.

Βρίσκεται στην ιστορική περιοχή του Lane Field, σε ακίνητο με 19 ορόφους που αποτελείται από 400 δωμάτια και 24 σουίτες, όλα με επένδυση από μοναδικά έπιπλα και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Το εκτεταμένο φως της ημέρας έχει χρησιμοποιηθεί με τον πλέον ιδανικό τρόπο στα 35.000 τετραγωνικά πόδια της ευπροσάρμοστης εσωτερικής σχεδίασης τόσο των αιθουσών συνεδριάσεων όσο και του χώρου εκδηλώσεων. Επιπλέον, υπάρχουν και  60.000 τετραγωνικά πόδια υπαίθριων χώρων. Η αίθουσα ψυχαγωγίας του Ειρηνικού, που με έκταση 12.000 τετραγωνικά πόδια, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 1.500 επισκέπτες σε ένα μπναδικό φόντο της πόλης που πλαισιώνεται από τα μεγάλα παράθυρα. Ο τέταρτος όροφος του ξενοδοχείου φιλοξενεί την πισίνα τελευταίου επιπέδου, χώρο ηλιοθεραπείας και pool bar, καθώς και το κέντρο υγείας και ευεξίας των 3.300 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο διαθέτει βεράντα με γιόγκα.

Αργότερα αυτό το φθινόπωρο, το ακίνητο θα παρουσιάσει νέες επιλογές F & B, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης επανάληψης της δυτικής ακτής του Double Faget’s Eagle Steakhouse. Ένα μπαρ των Starbucks στον 19ο όροφο του κτιρίου αναμένεται, ακόμη, να φτάσει στις αρχές του επόμενου έτους.