Η Hyatt παρουσιάζει το Caption by Hyatt, ένα νέο brand με στόχο την ενίσχυση των διαπροσωπικών σχέσεων

Caption by Hyatt

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε τη δημιουργία του Caption by Hyatt.

Caption by Hyatt

Πρόκειται για ένα νέο brand lifestyle στην κατηγορία των επιλεγμένων υπηρεσιών που θα φέρει κοντά τους ανθρώπους, επιτρέποντάς τους να εργάζονται, να τρώνε ή να επικοινωνούν σε άνετους, ευέλικτους, κοινόχρηστους χώρους που ενθαρρύνουν ουσιαστικές συνομιλίες και συνδέσεις.

Το Caption by Hyatt έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια θέση όπου οι επισκέπτες αισθάνονται άνετα να κάνουν μια συνομιλία με κάποιον άλλον.

“Στη Hyatt, πιστεύουμε στη δύναμη της προσωπικής σύνδεσης”, δήλωσε η Heather Geisler, αντιπρόεδρος παγκόσμιων εμπορικών σημάτων Hyatt. «Ακούγοντας τους καλεσμένους μας, γνωρίζουμε ότι είτε ταξιδεύουν μόνοι τους είτε με φίλους, προσπαθούν να συνδεθούν με τους άλλους σε ένα αυθεντικό και προσιτό περιβάλλον. Το σήμα Caption by Hyatt θα προσκαλέσει τους επισκέπτες και τους ντόπιους να χαλαρώσουν, να απολαύσουν ένα κοκτέιλ και να συνδεθούν με έναν φίλο, καινούργιο ή παλιό, σε ένα χώρο που προορίζεται για αυτούς ».

Η νέα επωνυμία της Hyatt θα επικεντρωθεί σε τρεις βασικές κατευθύνσεις:

  • Γοητευτικοί και προσιτοί χώροι, με άνετα δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους που είναι αρκετά ευέλικτοι για να μετακινηθούν τα πράγματα γύρω και να κάνουν το χώρο μοναδικά δικό τους.
  • Διασκέδαση-άξια τροφίμων και ποτών. Το φαγητό και το ποτό στο Caption θα είναι κάτι περισσότερο από ό,τι βρίσκεται στο τραπέζι. Θα φέρνει τους ανθρώπους μαζί για να απολαύσουν τη δυναμική κουλτούρα της περιοχής.
  • Εμπειρίες που δεν ξεκινούν ή τελειώνουν στην μπροστινή πόρτα του ξενοδοχείου. Είτε οι επισκέπτες δοκιμάζουν κάτι καινούργιο είτε συναντούν κάποιον νέο, τα ξενοδοχεία Caption by Hyatt θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για τις διαπροσωπικές σχέσεις που έχουν σημασία, με χώρους σχεδιασμένους για τους επισκέπτες να συνδέονται οπουδήποτε και ευέλικτους και πολυχρηστικούς χώρους για χαλάρωση.

Η επωνυμία Caption by Hyatt θα προσφέρει την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία της επιλεγμένης υπηρεσίας, δημιουργώντας παράλληλα μια συναρπαστική εμπειρία στον τρόπο ζωής που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τους επισκέπτες και να έχει ως αποτέλεσμα ανώτερες ευκαιρίες εσόδων.

“Σκοπός μας είναι η επωνυμία Caption by Hyatt να είναι παγκόσμιος οδηγός ανάπτυξης στην εγχώρια και διεθνή αγορά σε πυκνές αστικές αγορές, αναδυόμενες γειτονιές και μεγάλες περιοχές κυκλοφορίας”, δήλωσε ο Jim Chu, παγκόσμιος επικεφαλής της ανάπτυξης για την Hyatt. “Πιστεύουμε ότι η μάρκα χαρακτηρίζεται από ισχυρή ανάπτυξη, καθώς μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες των διαφόρων τοποθεσιών και αγορών και να προσφέρει μια πιο βιώσιμη προσέγγιση στο design και τις λειτουργίες”.