Η Hyatt θα μεγαλώσει την παρουσία της μάρκας στο Κατάρ με την Hyatt Regency Oryx Doha

Το ξενοδοχείο πρόκειται να ενισχύσει το αποτύπωμα της μάρκας Hyatt στη Μέση Ανατολή και θα σηματοδοτήσει την είσοδο της μάρκας Hyatt Regency στο Κατάρ.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοινώνει σχέδια για το Hyatt Regency Oryx Doha, το οποίο θα σηματοδοτήσει το πρώτο ξενοδοχείο με επώνυμα Hyatt Regency στο Κατάρ και το τρίτο ξενοδοχείο Hyatt στη χώρα, στηρίζοντας περαιτέρω το αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο της Hyatt στη Μέση Ανατολή. Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει ως Hyatt Regency Oryx Doha.

Η επωνυμία Hyatt Regency προσφέρει απρόσκοπτες και εξατομικευμένες εμπειρίες, συνδέοντας τους επισκέπτες με όλα όσα χρειάζονται κάτω από μια στέγη. Το πλήρες φάσμα υπηρεσιών και ανέσεων περιλαμβάνει αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες, ευέλικτους χώρους εργασίας, συνεργασίας ή χαλάρωσης και εκτεταμένες εγκαταστάσεις με δυνατότητα τεχνολογίας για συναντήσεις και εκδηλώσεις, καθώς και ειδικούς σχεδιαστές που τηρούν κάθε λεπτομέρεια.

Το ξενοδοχείο 400 δωματίων θα βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad και λίγα λεπτά από την καρδιά της πόλης, τον παραλιακό δρόμο και την πολυσύχναστη επιχειρηματική περιοχή της Ντόχα, προσφέροντας τον ιδανικό προορισμό τόσο για ταξιδιώτες επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής.

Με 12 πολυτελείς σουίτες, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα πλήθος κοινόχρηστων χώρων σχεδιασμένων για απρόσκοπτες συγκεντρώσεις, όπως το Regency Club και πολλές επιλογές φαγητού και ποτού, όπως τρία εστιατόρια, ένα pool bar, δύο σαλόνια και ένα Jazz Club. Οι ταξιδιώτες επαγγελματίες θα εκτιμήσουν τις εγκαταστάσεις συνεδριάσεων και εκδηλώσεων 1.000 τετραγωνικών μέτρων, όπως ένα υπερσύγχρονο επιχειρηματικό κέντρο, δύο αίθουσες χορού και έντεκα σύγχρονες αίθουσες συσκέψεων και συνεδρίων.