Η Hyatt επεκτείνει την παρουσία της στην Τουρκία με σχέδια για το Hyatt Regency Izmir Istinye Park

Το ξενοδοχείο θα σηματοδοτήσει την έβδομη επωνυμία Hyatt στην Τουρκία και την είσοδο της μάρκας Hyatt Regency στη Σμύρνη.

Καναδά

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της Hyatt έχει συνάψει συμφωνία franchise με την Orjin Konaklama Yönetim Hizmetleri A.Ş. για το πρώτο επώνυμο ξενοδοχείο Hyatt στη Σμύρνη της Τουρκίας. Αναμένεται να ανοίξει το 2021, το ξενοδοχείο 161 δωματίων, και θα σηματοδοτεί την έβδομη επωνυμία Hyatt στην Τουρκία και την είσοδο της μάρκας στη Σμύρνη, την τρίτη μεγαλύτερη περιοχή και μια από τις παλαιότερες πόλεις της Μεσογείου.

Το Hyatt Regency Izmir Istinye Park θα είναι μέρος μιας νέας μεγάλης ανάπτυξης, το Istinye Park Izmir, που πρόκειται να γίνει ένα τοπικό ορόσημο που αποτελείται από ένα εμπορικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών και ένα εντυπωσιακό πάρκο 80.000 τετραγωνικών μέτρων. Βρίσκεται 20 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, το ξενοδοχείο θα βρίσκεται πολύ κοντά στους σταθμούς του μετρό, του τραμ και των λεωφορείων, παρέχοντας άμεση πρόσβαση στο κέντρο της Σμύρνης.

Το κατάλυμα, το οποίο θα έχει θέα στον Κόλπο της Σμύρνης, θα σχεδιαστεί με γνώμονα τους ταξιδιώτες επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής, προσφέροντας απρόσκοπτες και εξατομικευμένες εμπειρίες για κάθε περίσταση. Το Hyatt Regency Izmir Istinye Park θα διαθέτει εστιατόριο και μπαρ, καθώς και σπα και γυμναστήριο. Επιπλέον, με περισσότερο από 2.000 τετραγωνικά μέτρα ευέλικτο χώρο εκδηλώσεων, το ξενοδοχείο θα προσφέρει επίσης έναν εξαιρετικό χώρο για εταιρικές συναντήσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Το Hyatt Regency Izmir Istinye Park θα ενταχθεί στο αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο της Hyatt σε ολόκληρη την Τουρκία, μαζί με τα Park Hyatt Istanbul – Macka Palas, Hyatt Regency Istanbul Atakoy, Grand Hyatt Istanbul, Nish Palas Istanbul, Hyatt Centric Levent Istanbul και Hyatt House Gebze.