Η Hyatt ανακοινώνει το άνοιγμα του Hyatt Regency Malta

Εγκατεστημένο στην παραθαλάσσια πόλη του St. Julian’s, αυτή η προσθήκη σηματοδοτεί το πρώτο ξενοδοχείο με επώνυμα Hyatt στη Μάλτα.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε το άνοιγμα του Hyatt Regency Malta, της πρώτης επωνυμίας Hyatt στο αρχιπέλαγος της Μεσογείου. Το Hyatt Regency Malta βρίσκεται στη δημοφιλή παραθαλάσσια πόλη του St. Julian’s, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παραλία και λιγότερο από είκοσι λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο της Μάλτας και την πόλη της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO της Βαλέτας, και αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογένειες που αναζητούν αξέχαστες διαμονές και επαγγελματίες ταξιδιώτες που παρευρίσκονται σε συναντήσεις και εκδηλώσεις στο νησί.

Η επωνυμία Hyatt Regency έχει σχεδιαστεί για παραγωγικότητα και διαμονή χωρίς άγχος, προσφέροντας απρόσκοπτες και εξατομικευμένες εμπειρίες υψηλής ποιότητας. Το πλήρες φάσμα υπηρεσιών και ανέσεων περιλαμβάνει αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες, ευέλικτους χώρους εργασίας, συνεργασίας ή χαλάρωσης και εκτεταμένες τεχνολογικές εγκαταστάσεις για συναντήσεις και εκδηλώσεις, μαζί με ειδικούς σχεδιαστές που αναμένουν κάθε λεπτομέρεια.

Το Hyatt Regency Malta διαθέτει 151 δωμάτια, εκ των οποίων 11 σουίτες και μία σουίτα Ambassador, όλα με θέα στη θάλασσα ή στην πλατεία της Αγίας Ρίτας. Ιδανικό για όσους αναζητούν χαλάρωση και ταυτόχρονα ένα διαισθητικό περιβάλλον για παραγωγικότητα, το Hyatt Regency Malta προσφέρει ασύρματο internet υψηλής ταχύτητας, ευέλικτους χώρους εκδηλώσεων, καθώς και εγκαταστάσεις αναψυχής, όπως το γυμναστήριο Hyatt StayFit με υπερσύγχρονο cardio και εξοπλισμό προπόνησης δύναμης. Όσοι θέλουν να χαλαρώσουν και να ανανεωθούν μπορούν να κάνουν χρήση τριών διαθέσιμων δωματίων περιποίησης στο προσεκτικά σχεδιασμένο σπα ή να απολαύσουν μια αναζωογονητική βουτιά σε μια από τις πιο παρθένες αμμώδεις παραλίες του νησιού που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο.

Οι γαστρονομικές προσφορές του Hyatt Regency Malta περιλαμβάνουν τρία εστιατόρια. Στο Seed, οι επισκέπτες έχουν θέα στην ιστορική κοίτη απολαμβάνοντας μεσογειακές γεύσεις από τοπικά και εποχικά υλικά. Το μπαρ στον τελευταίο όροφο δίπλα στην πισίνα, το GIN-ger προσφέρει όχι μόνο δροσιστικά σνακ και ποτά, αλλά και ένα εκπληκτικό σκηνικό στον κόλπο του Αγίου Γεωργίου και την ανοιχτή θάλασσα. Για ένα καλό πρωινό, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το Thyme που βρίσκεται ακριβώς έξω από το λόμπι του ξενοδοχείου. Οι ταξιδιώτες επαγγελματίες στο Hyatt Regency Malta επωφελούνται επιπλέον από 479 τετραγωνικά μέτρα ευέλικτου χώρου συσκέψεων, εκδηλώσεων και εκθέσεων που μπορεί να φιλοξενήσει 10 έως 200 άτομα.

Το ξενοδοχείο προσθέτει στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο μάρκας Hyatt Regency στην Ευρώπη, καθώς η Hyatt ενισχύει την παρουσία της στην ήπειρο, καθιστώντας το το 26ο ξενοδοχείο Hyatt Regency στην Ευρώπη.