Η Hyatt ανακοινώνει τη δημιουργία του Andaz Turks & Caicos

Andaz

Η Hyatt ανακοινώνει σχέδια για το Andaz Turks & Caicos στο Grace Bay, σηματοδοτώντας την είσοδο της μάρκας Andaz στην Καραϊβική.

Andaz

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα σχέδια για το Andaz Turks & Caicos στο Grace Bay, ένα ξενοδοχείο δωματίων και κατοικιών που αναμένεται να ανοίξει το 2021, σηματοδοτώντας την πρώτη ιδιοκτησία της μάρκας Andaz στην Καραϊβική.Στην ανάπτυξη συμμετέχει η Vista Development Ltd. της Pronet Capital, LLC, και το ακίνητο θα εκτείνεται σε πάνω από 5,5 στρέμματα, προσφέροντας ένα νέο επίπεδο πολυτελείας και φιλοξενίας και ακινήτων στη φημισμένη παραλία Grace Bay του αρχιπελάγους.

Η μάρκα Andaz προσφέρει προσεγμένη και απεριόριστη εξυπηρέτηση στους επισκέπτες, αναζητώντας εμπνευσμένες τοπικές εμπειρίες. Το Andaz Turks & Caicos στο Grace Bay θα βρίσκεται στο φημισμένο δυτικό άκρο της Grace Bay Beach, την πρώτη παραλία στον κόσμο σύμφωνα με τα Traveller Choice Awards του 2018. Με το βραβευμένο ακίνητο δίπλα στο Bight Reef, το θέρετρο θα βυθιστεί πλήρως από τους επισκέπτες της περιοχής. Ευθυγραμμισμένο με το ήθος της μάρκας που φέρνει μοναδικά τη ζωή του τοπικού πολιτισμού, το ακίνητο σχεδιάζεται προσεκτικά από την RAD Architecture Inc. με μοντέρνους, φωτισμένους εσωτερικούς χώρους από τον Francisco Jove του Modus Operandi, σχεδιαστής του Andaz Mayakoba Resort Riviera Maya και του Andaz Costa Rica Resort στη χερσόνησο Papagayo, που θα αποκαλύψουν από κοινού τον σύγχρονο, πολυτελές τρόπο ζωής της μάρκας Andaz.

Andaz

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τα αναπτυξιακά σχέδια για το πρώτο θέρετρο και κατοικίες με την επωνυμία Andaz στην Καραϊβική “, δήλωσε ο Myles McGourty, ανώτερος αντιπρόεδρος της Λατινικής Αμερικής & Καραϊβικής, της Hyatt. “Προσβλέπουμε να συνεργαστούμε με την Vista Development Ltd. για να εισαγάγουμε την εμπνευσμένη φιλοσοφία της μάρκας Hyatt για τον πολυτελές τρόπο ζωής σε έναν προορισμό παγκόσμιας κλάσης, όπως ο πολυπόθητος κόλπος Grace Bay της Turks & Caicos”.

Το θέρετρο θα αποτελείται από δύο κτίρια, με χωρητικότητα των 59 δωματίων και των 74 επώνυμων κατοικιών και με παροχές που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Οι κατοικίες Andaz Turks & Caicos στο Grace Bay θα περιλαμβάνουν στούντιο, μονάδες ενός υπνοδωματίου, δύο υπνοδωματίων και τριών υπνοδωματίων, καθώς και ρετιρέ με τέσσερα υπνοδωμάτια. Τα σχέδια απαιτούν οι ιδιοκτήτες κατοικιών να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα ενοικίασης, το οποίο διαχειρίζεται η Andaz Turks & Caicos στο Grace Bay.

Το , ύστερα από πολλή σκέψη,  σχεδιασμένο master plan θα προσφέρει στους επισκέπτες και τους ιδιοκτήτες εξαιρετικές επιλογές για φαγητό σε τέσσερα εστιατόρια και μπαρ, όπως ένα υπερυψωμένο χώρο με ανεμπόδιστη πανοραμική θέα. Οι εγκαταστάσεις υγιεινής και γυμναστηρίου στην υπερσύγχρονη εγκατάσταση ευεξίας, σε εσωτερικούς χώρους, θα περιλαμβάνουν υπαίθριο στούντιο γιόγκα κήπου και πλήρως εξοπλισμένο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο σπα με αποκλειστικές υπηρεσίες θυρωρού πολυτελείας.

“Είναι τιμή να μοιραστούμε το όραμά μας για το έργο με ένα τόσο αξιόπιστο εμπορικό σήμα όπως η Andaz”, δήλωσε ο Matt McDonald, διευθυντής της Vista Development, Ltd. “Μέσα από τα περισσότερα από 30 χρόνια συλλογικών εργασιών μας στην αγορά Turks & Caicos , αναγνωρίσαμε τη μοναδικότητα της τοποθεσίας και τη δυνατότητα για μια απαράμιλλη προσφορά. Ανυπομονούμε να δούμε το έργο να εξελίσσεται με την Hyatt και να γίνει μέρος της κοινότητας και του πολιτισμού της Turks & Caicos”.