Νέο Hyatt Regency μέχρι το 2024 στην Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

0Το νέο ξενοδοχείο θα είναι μια κορυφαία ιδιοκτησία της Hyatt Regency στη Μαλαισία, σηματοδοτώντας την επιστροφή της μάρκας στην Κουάλα Λουμπούρ.

 

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι μια θυγατρική της έχει συνάψει συμφωνία διαχείρισης με την KL MIDTOWN, μια κοινή επιχείρηση της Hap Seng και της TTDI KL Metropolis, για την ανάπτυξη ενός νέου ξενοδοχείου 450 θέσεων Hyatt Regency στην Κουάλα Λουμπούρ.

Το νέο ξενοδοχείο, που πρόκειται να ολοκληρωθεί το 2024, θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της μάρκας Hyatt Regency στην Κουάλα Λουμπούρ.

Για ταξιδιώτες αναψυχής και επαγγελματίες που επισκέπτονται την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, το Hyatt Regency Kuala Lumpur θα προσφέρει ενθουσιώδεις εμπειρίες και ένα περιβάλλον χωρίς άγχος που ενσωματώνει το ήθος της Hyatt Regency.

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν απρόσκοπτη, διαισθητική εξυπηρέτηση μαζί με δροσιστικές εμπειρίες τροφίμων και ποτών και ευέλικτους χώρους κατάλληλους για εργασία, συνεργασία ή χαλάρωση.

Το Hyatt Regency Kuala Lumpur θα είναι μια υπερσύγχρονη ιδιοκτησία σχεδιασμένη από τον διεθνώς αναγνωρισμένο αρχιτέκτονα Kengo Kuma. Όταν ολοκληρωθεί, το ξενοδοχείο θα προσφέρει τέσσερις επιλογές τροφίμων και ποτών, όπως δύο μπαρ, ένα καφέ και ένα ιαπωνικό εστιατόριο. Θα διαθέτει, επίσης, μια εξωτερική πισίνα, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και το Regency Club – ένα αποκλειστικό σαλόνι που προσφέρει ένα χαλαρό περιβάλλον για να εργαστεί κανείς, να συναντηθεί και να κοινωνικοποιηθεί. Για συναντήσεις και εκδηλώσεις, το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει επίσης ευέλικτο χώρο, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για κάθε περίσταση.

Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται βόρεια του Διεθνούς Εμπορικού και Εκθεσιακού Κέντρου της Μαλαισίας (MITEC), του τρίτου μεγαλύτερου χώρου MICE στη Νοτιοανατολική Ασία και του μεγαλύτερου εμπορικού και εκθεσιακού κέντρου στη Μαλαισία. Με άμεση σύνδεση με το MITEC, το Hyatt Regency Kuala Lumpur θα είναι εύκολα προσβάσιμο για επαγγελματίες ταξιδιώτες που επισκέπτονται το χώρο.