Νέο ξενοδοχείο για την Hyatt στην Αδελαΐδα μέχρι το 2023

Το νέο ξενοδοχείο Hyatt Regency Adelaide πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του το 2023, και θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της Hyatt στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι μια θυγατρική της έχει συνάψει συμφωνία διαχείρισης με την CES Pirie Hotel (SA) Pty Ltd., μια εταιρεία που ανήκει εξ ολοκλήρου στην Chip Eng Seng Corporation Limited, για την ανάπτυξη ενός νέου Hyatt Regency στην Αδελαΐδα .

Το νέο ξενοδοχείο 295 δωματίων θα σηματοδοτήσει την επιστροφή ενός ξενοδοχείου με επωνυμία Hyatt στην Αδελαΐδα, συνεχίζοντας την επέκταση της Hyatt στην Αυστραλία. Με την έναρξη της κατασκευής στις αρχές του 2020,το ξενοδοχείο Hyatt Regency Adelaide αναμένεται να ανοίξει στις αρχές του 2023.

Η μάρκα Hyatt Regency προσφέρει ένα περιβάλλον χωρίς άγχος για τους ταξιδιώτες εκδηλώσεων, αναψυχής και επαγγελματίες, για να απολαύσουν μια παραγωγική εμπειρία. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια απρόσκοπτη εξυπηρέτηση μαζί με αναζωογονητικές πινελιές και ευέλικτους χώρους κατάλληλους για εργασία, συνεργασία ή χαλάρωση.

Hyatt Regency Adelaide

Το Hyatt Regency Adelaide θα βρίσκεται στην οδό Pirie στο κέντρο της επιχειρηματικής περιοχής της πόλης, προσφέροντας στους επισκέπτες ασύγκριτη πρόσβαση σε σημαντικά εταιρικά και κυβερνητικά γραφεία, καθώς και σε καταστήματα και χώρους εστίασης. Όταν ολοκληρωθεί, το ξενοδοχείο θα προσφέρει εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν χώρο εκδηλώσεων, Market Café, Regency Club, πισίνα, γυμναστήριο και μπαρ στον τελευταίο όροφο.