Η Hyatt ανακοινώνει τα σχέδια για την πρώτη ιδιοκτησία στη Φινλανδία με το Grand Hansa Hotel

Το ξενοδοχείο Grand Hansa στο Ελσίνκι θα σηματοδοτήσει την εισαγωγή της The Unbound Collection by Hyatt στα Nordics και τη δεύτερη ιδιοκτησία της Hyatt στην περιοχή.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι μια θυγατρική της Hyatt έχει συνάψει συμφωνία franchise με την Primehotels Oy για την πρώτη ιδιοκτησία της Hyatt στη Φινλανδία. Αναμένεται να ανοίξει το 2022, το Grand Hansa Hotel 224 δωματίων θα γίνει το πρώτο The Unbound Collection από την ιδιοκτησία της Hyatt στα Nordics, καθώς το εμπορικό σήμα έχει συνεχώς ορμή σε όλη την Ευρώπη.

Η ιστορική πρόσοψη του Grand Hansa Hotel, που περιλαμβάνει αναφορές στη φινλανδική λαογραφία και τη μυθολογία, θα αποτελέσει το συναρπαστικό παρελθόν της πόλης. Σε συνδυασμό με τη ζωντανή ατμόσφαιρα του Ελσίνκι, το ξενοδοχείο θα προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες που αντανακλούν τη The Unbound Collection by Hyatt. Πριν από το άνοιγμα, το ξενοδοχείο θα υποβληθεί σε ανακαίνιση που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη 224 πολυτελών δωματίων και μια νεόκτιστη είσοδο. Ο μεγάλος χώρος στο ισόγειο θα προσφέρει σημαντικές προτάσεις για φαγητό και ποτό, καθώς και εκτεταμένες εγκαταστάσεις συνεδρίων και συσκέψεων.

Το Grand Hansa Hotel θα επωφεληθεί από την έντονη ζήτηση τόσο των επιχειρηματιών όσο και των ταξιδιωτών αναψυχής στο Ελσίνκι με προβλέψεις για 30 εκατομμύρια επισκέπτες μέχρι το 2030. Βρίσκεται στρατηγικά απέναντι από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και μόνο 30 λεπτά με το τρένο ή το ταξί από το βραβευμένο αεροδρόμιο του Ελσίνκι, οι επαγγελματίες ταξιδιώτες θα βρίσκονται σε άμεση γειτνίαση με σημαντικές βιομηχανίες και κυβερνητικές δομές, συμπεριλαμβανομένης της κεντρικής πανεπιστημιούπολης του Ελσίνκι. Οι επισκέπτες αναψυχής θα επωφεληθούν, επίσης, από το γεγονός ότι βρίσκονται σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια από τα κοντινά καταστήματα και τα τουριστικά αξιοθέατα όπως η Πλατεία της Αγοράς του Ελσίνκι και το Φινλανδικό Εθνικό Θέατρο.