Η HYATT ανακοινώνει σχέδια για το Hyatt Regency Hotel στα Tirana

Το Hyatt Regency Tirana θα σηματοδοτήσει τη συνεχή ανάπτυξη για την Hyatt στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. 

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε πρόσφατα ότι μια θυγατρική της Hyatt έχει συνάψει συμφωνία διαχείρισης με το Kastrati Hotels & Tower shpk για το πρώτο ξενοδοχείο με την επωνυμία Hyatt στην Αλβανία. Το Hyatt Regency Tirana των 151 δωματίων αναμένεται να ανοίξει στα τέλη του 2019 και θα αποτελέσει ορόσημο για τον ακμάζοντα τομέα της φιλοξενίας στην Αλβανία.

“Η Αλβανία είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στην Ευρώπη και είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τα σχέδια για ένα ξενοδοχείο στα Tirana, μια πόλη που έχει υποστεί πραγματική μεταμόρφωση τα τελευταία χρόνια”, δήλωσε ο Takuya Aoyama, αντιπρόεδρος ανάπτυξης, της Hyatt. “Με μια προνομιακή τοποθεσία στην πρωτεύουσα της χώρας, το ξενοδοχείο θα απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες ταξιδιώτες όσο και σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τα πολιτιστικά αξιοθέατα της πόλης”.

Το Hyatt Regency Tirana, που βρίσκεται κοντά σε εθνικά αξιοθέατα όπως το Προεδρικό Μέγαρο, το Παλάτι του Κογκρέσου, το Εθνικό Πάρκο και το Εθνικό Αμφιθέατρο, θα συνδέσει τους επισκέπτες με το ποιος και τι έχει σημασία κατά την επίσκεψη στην πρωτεύουσα της χώρας. Οι επισκέπτες θα επωφεληθούν από τη διαμονή τους σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το Blloku, ένα πολυτελές χώρο γνωστό στους ντόπιους ως προορισμό ψυχαγωγίας με μπουτίκ, καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ. Επιπλέον, το Διεθνές Αεροδρόμιο Rinas Mother Theresa απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Hyatt σε αυτό το ξενοδοχείο. Η μάρκα Hyatt Regency είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη και θα προσελκύσει επισκέπτες σε αυτήν την αξιόλογη πόλη “, δήλωσε ο Leonard Kastrati, ιδιοκτήτης του Kastrati Hotels & Tower shpk. “Προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη συνεργασία με την Hyatt και το πρώτο ξενοδοχείο της μάρκας στην Αλβανία. Ήμασταν επίσης ευτυχείς να συνεργαστούμε με τα γραφεία της Colliers International στο Λονδίνο και τα Tirana που μεσολάβησαν για αυτήν την τεράστια συμφωνία. Ευχαριστούμε τον Ben Godon, τον Stela Dhami και την ομάδα για όλες τις προσπάθειές τους και πιστεύουμε ότι θα ενισχύσει σημαντικά τις μελλοντικές φιλοδοξίες  για τα Tirana και της Αλβανίας στον τουριστικό κλάδο ».