Η Hyatt ανακοινώνει σχέδια για το πρώην ξενοδοχείο Byblos στο Costa Del Sol

Η Hyatt ανακοινώνει σχέδια για το πρώην ξενοδοχείο Byblos στο Costa Del Sol της Ισπανίας για συμμετοχή στη συλλογή Unbound από τη Hyatt. Το εμβληματικό ανδαλουσιανό θέρετρο θα ενταχθεί στη The Unbound Collection by Hyatt και θα σηματοδοτήσει το πρώτο ξενοδοχείο με επωνυμία Hyatt στη Νότια Ισπανία μετά από εκτεταμένες ανακαινίσεις.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία franchise με μια θυγατρική που ανήκει εξ ολοκλήρου στο Intriva Capital European Principal Investment Fund I LP, για το πρώην εμβληματικό Byblos Hotel στο Mijas, το οποίο ανακαινίστηκε σε ένα πολυτελές θέρετρο 200 υπνοδωματίων. Το ακίνητο, το οποίο έχει κλείσει από το 2010, θα διευθύνεται από το Marugal Hotel Management και θα σηματοδοτήσει το πρώτο ξενοδοχείο με επωνυμία Hyatt στη Νότια Ισπανία.

Αναμένεται να ανοίξει στις αρχές του 2022, ενώ οι επισκέπτες και τα μέλη του World of Hyatt θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο The Unbound Collection by Hyatt, το οποίο θα βρίσκεται σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Ισπανίας, την Ανδαλουσία.

Από το αρχικό άνοιγμά του το 1986, το ξενοδοχείο είναι γνωστό ως κρησφύγετο. Το εμβληματικό μπλε και άσπρο κτίριο θα αποκατασταθεί ως ένα πολυτελές θέρετρο που αντανακλά αναμνήσεις από μια χρυσή εποχή ταξιδιού, προσελκύοντας ανεξάρτητους φιλοξενούμενους που αναζητούν μια εκλεπτυσμένη αλλά χωρίς γραφή εμπειρία. Πίσω από το νέο πλέγμα της Ανδαλουσίας, το Byblos Hotel θα προσφέρει στιγμές που εμπνέουν τους επισκέπτες να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες και να απολαύσουν τον ξεχωριστό τρόπο ζωής της Νότιας Ισπανίας με τους καταπράσινους κήπους, τις πισίνες, τους φωτεινούς χώρους και τους μοναδικούς εσωτερικούς χώρους. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει πληθώρα πολυτελών ανέσεων, όπως health club και σπα, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, κινηματογράφο και νυχτερινό κλαμπ, οικογενειακές εγκαταστάσεις όπως παιδικό κλαμπ και εξαιρετικούς χώρους συνεδρίων για ιδιωτικές εκδηλώσεις και επαγγελματικές συναντήσεις.