Η Hyatt ανακοινώνει σχέδια για τα πρώτα δύο Hyatt-branded Hotels στο Manchester

Manchester

Τα δύο νέα ξενοδοχεία, Hyatt Regency Manchester Oxford Road and Hyatt House Manchester, θα σηματοδοτήσουν την είσοδο της επεκτεινόμενης επωνυμίας της Hyatt House στο Ηνωμένο Βασίλειο και το τρίτο ξενοδοχείο Hyatt Regency της χώρας.

Manchester

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι μια θυγατρική της έχει συνάψει συμφωνία διαχείρισης με την Ewart Manchester Properties Limited, μια πλειοψηφία θυγατρική της M & L Hospitality, για το Hyatt Regency Manchester Oxford Road και το Hyatt House Manchester στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ξενοδοχείο Hyatt Regency με 212 δωμάτια και το ξενοδοχείο Hyatt House 116 δωματίων θα βρίσκονται αμφότερα στο κτίριο ορόσημο “The Lume” και αναμένεται να ανοίξουν το 2020, γεγονός που θα φέρει τον συνολικό αριθμό ξενοδοχείων Hyatt του Ηνωμένου Βασιλείου σε 11 έως το 2022.

Το Hyatt Regency Manchester Oxford Road θα φέρει την υποδειγματική εξυπηρέτηση της Hyatt Regency και την ενδυνάμωση των εμπειριών τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους επισκέπτες αναψυχής. Το 212 δωματίων ξενοδοχείο διαθέτει ένα εστιατόριο 120 θέσεων, μπαρ, club lounge και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο όλο το 24ωρο. Μια σειρά ευέλικτων χώρων συνάντησης δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για κάθε περίσταση, συμπεριλαμβανομένων επτά υπερσύγχρονων συνεδριακών χώρων που μπορούν να εξυπηρετήσουν περισσότερους από 200 συνέδρους.

Για τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια εκτεταμένη εμπειρία, το Hyatt House Manchester θα προσφέρει μια νέα προσέγγιση για τους μακροχρόνιους επισκέπτες που επιθυμούν να συνεχίσουν τις δουλειές τους και τις προσωπικές ρουτίνες τους, ενώ βρίσκονται στο δρόμο. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει στους επισκέπτες του ευρύχωρα δωμάτια σε στιλ διαμερίσματος με μοντέρνο, άνετο design για να τους κάνουν να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

Τα ξενοδοχεία θα βρίσκονται στην πανεπιστημιακή συνοικία, 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης και κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Manchester Oxford Road, ο οποίος συνδέει την πόλη με την υπόλοιπη βόρεια Αγγλία.