Η Hyatt ανακοινώνει σχέδια για ξενοδοχείο στη Μέκκα

Η Hyatt ανακοινώνει σχέδια για ένα ξενοδοχείο με επωνυμία Grand Hyatt στη Μέκκα. Η ιδιοκτησία των 756 δωματίων θα σηματοδοτήσει το πρώτο ξενοδοχείο με την επωνυμία Grand Hyatt στην Ιερή Πόλη της Μέκκας.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι μια θυγατρική της έχει συνάψει συμφωνία διαχείρισης με την Umm Alqura για την ανάπτυξη και κατασκευή ενός ξενοδοχείου με επωνυμία Grand Hyatt στην πόλη της Μέκκας στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.

Σε κοντινή απόσταση από το Μεγάλο Τζαμί, το ξενοδοχείο θα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του έργου αστικής ανάπτυξης μικτής χρήσης του King Abdul Aziz Road (KAAR), σχεδιασμένο να υποστηρίζει μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές θρησκευτικού τουρισμού στον κόσμο.

Σχεδιασμένο να ανοίξει τον Ιανουάριο του 2025, το Grand Hyatt Makkah θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο Grand Hyatt στη Μέκκα και το δεύτερο ξενοδοχείο Grand Hyatt στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, που θα ενταχθεί στο Grand Hyatt Al Khobar.

Το ξενοδοχείο είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να γιορτάσει τις εμβληματικές πολιτιστικές πτυχές και να προκαλέσει μια φιλόξενη υπηρεσία για να δημιουργήσει εξαιρετικές στιγμές για τους επισκέπτες του.

Το Grand Hyatt Makkah θα διαθέτει εσωτερικούς χώρους που ενσωματώνουν υλικά και έργα τέχνης που αντιπροσωπεύουν την ισλαμική παράδοση, διατηρώντας παράλληλα τον λεπτομερή σχεδιασμό και τις πολυτελείς υπηρεσίες συνώνυμες με τη μάρκα Grand Hyatt.

Το Grand Hyatt Makkah αντιπροσωπεύει μια αριστοκρατική προσθήκη στο έργο King Abdul Aziz Road, το οποίο θα συμβάλει στον στόχο της καλύτερης εξυπηρέτησης των αναγκών των επισκεπτών και των κατοίκων στη Μέκκα.

Το σχέδιο του ξενοδοχείου είναι να προσελκύσει περισσότερους από 30 εκατομμύρια τουρίστες έως το 2030. Το Grand Hyatt Makkah πρόκειται να γίνει ένας μαγευτικός προορισμός, καλωσορίζοντας τόσο τους επισκέπτες όσο και τους προσκυνητές σε αυτόν τον σημαντικό πολιτιστικό και θρησκευτικό προορισμό.