Η Ginger δημιουργεί το νέο εσωτερικό σχέδιο της μάρκας στην GOA

Η Ινδία δεν έχει δει ποτέ κάτι σαν το νέο εσωτερικό σχέδιο που έχει αποκαλυφθεί στο Ginger Panjim στη Goa.

Το Ginger, μέρος της πρόσφατης επωνυμίας IHCL (Indian Hotels Company Limited), θα εισάγει το κομψό τμήμα luxe, το πρώτο του είδους στην Ινδία, με το πρώτο πρωτότυπο ξενοδοχείο να είναι το Panjim Goa.

Η νέα ταυτότητα του Ginger παρουσιάζει μια συνύπαρξη αντιθέσεων μέσα από επαναπροσδιορισμένους χώρους, θολώνει τις γραμμές ανάμεσα στην εργασία και το παιχνίδι και φέρνει σε επαφή μια συγχώνευση παγκόσμιων και τοπικών εμπειριών που είναι ζωντανές, ιδιόμορφες, διαισθητικές και έξυπνες.

Οι επανασχεδιασμένοι χώροι θα φέρνουν σε επαφή τους ελκυστικούς δημόσιους χώρους καθώς και σημεία σχεδιασμένα για μοναξιά, επιτρέποντας την ομαλή μετάβαση από το ένα στο άλλο. Τα πάντα ζωντανεύουν με την δυναμική παγκόσμια μουσική υψηλής ενέργειας και μοναδικές εγκαταστάσεις έργων τέχνης. Το ολοήμερο δείπνο στο Café Et Cetera προσφέρει μοναδική γαστρονομική εμπειρία και άνεση.

“Το ταξίδι της επωνυμίας Ginger είναι ευθυγραμμισμένο με το Aspiration 2022 που ορίζει ένα brandcape που απευθύνεται σε ποικίλα τμήματα πελατών και τιμών”, δήλωσε ο Puneet Chhatwal, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Indian Hotels Company Limited. “Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να αυξήσουμε γρήγορα το εμπορικό σήμα σε μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων σε ολόκληρη την Ινδία “.

Το στυλ εξυπηρέτησης του Ginger σχεδιάζεται γύρω από τον τρόπο ζωής του στοχευόμενου κοινού που του επιτρέπει να κάνει περισσότερα εάν προσφέρεται on-the-go πρωινό, γρήγορη υπηρεσία πλυντηρίου ή γρήγορο snack μπαρ.

Η Deepika Rao, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε: “Η μάρκα είναι έτοιμη να προσελκύσει έναν on-the-go τρόπο ζωής και είναι αγκυροβολημένος στην ιδέα της ομαλής λειτουργίας, διευκολύνοντας έναν γρήγορο τρόπο ζωής. Το Ginger θα είναι τώρα μια αλυσίδα ξενοδοχειακής φιλοδοξίας που είναι επίσης εκπληκτικά προσιτή. ”

Η εταιρεία έλαβε συντριπτικό ενδιαφέρον από την ξενοδοχειακή κοινότητα ανάπτυξης και έχει υπογράψει ήδη έξι νέα ξενοδοχεία στο οικονομικό έτος που έρχεται, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιό της σε 56 ξενοδοχεία, το υψηλότερο στο σύνολο του ανταγωνισμού της. Τα νέα ανοίγματα στα επόμενα δύο τρίμηνα θα είναι στο Madgaon στην Goa, Patna, Sanand, Surat και Visakhapatnam.