Η Gaylord Hotels είναι η πρώτη μάρκα Marriott που προσφέρει νέα πρωτόκολλα υγείας τον Ιανουάριο του 2021

Ως μέρος των συνεχιζόμενων βημάτων για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης και την παροχή εξαιρετικών εμπειριών και λύσεων για επαγγελματίες, η Marriott International έχει εντοπίσει νέες επιλογές πρωτοκόλλων υγείας, τα οποία οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν για ομαδικές συναντήσεις σε ορισμένα ξενοδοχεία με επωνυμία Marriott στο Ηνωμένες Πολιτείες από τον Ιανουάριο του 2021.

Αυτά τα προαιρετικά πρωτόκολλα υγείας βασίζονται σε πρωτοβουλίες που έχουν ήδη τεθεί ως μέρος της πρόσφατης έναρξης του Connect with Confidence, ενός προγράμματος που δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες ταξιδιώτες να εντοπίζουν και να προσαρμόζουν λύσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των συμμετεχόντων στις συναντήσεις και συνεδριάσεις τους.

Οι επαγγελματίες συνεδρίων μπορούν να επιλέξουν προαιρετικά πρωτόκολλα υγείας για συναντήσεις και εκδηλώσεις στα Gaylord Hotels and Resorts στη Φλόριντα, Τενεσί, Τέξας και Κολοράντο μόλις από τον Ιανουάριο του 2021. Τις επόμενες εβδομάδες, τα πρωτόκολλα υγείας αναμένεται να είναι διαθέσιμα για επιλογή σε ορισμένα άλλα Ξενοδοχεία με επωνυμία Marriott σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.