Η Fairfield By Marriott συνεχίζει την επέκταση της επωνυμίας της στην Ιαπωνία με έξι ξενοδοχεία που θα ανοίξουν έως τον Αύγουστο του 2021

Το χαρτοφυλάκιο του Fairfield “Michi-no-Eki” συνεχίζει να παρουσιάζει νέα ξενοδοχεία σε τέσσερις νομούς, προσκαλώντας τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τους μυστικούς πολύτιμους λίθους της αγροτικής Ιαπωνίας.

Το Fairfield by Marriott, μέρος του χαρτοφυλακίου 30 εξαιρετικών εμπορικών σημάτων της Marriott Bonvoy, ανακοίνωσε τα προγραμματισμένα εγκαίνια έξι νέων ακινήτων Fairfield στην Ιαπωνία. Τα νέα ξενοδοχεία που πρόκειται να ανοίξουν το 2021 είναι: Fairfield by Marriott Mie Odai, Fairfield by Marriott Kyoto Minamiyamashiro, Fairfield by Marriott Tochigi Nikko, Fairfield by Marriott Wakayama Kushimoto, Fairfield by Marriott Wakayama Susami και Fairfield by Marriott Gifu Takayama Shokawa.

Τα ανοίγματα συνεχίζουν τη δυναμική του καινοτόμου έργου «Michi-no-eki», φέρνοντας έξι ακόμη ξενοδοχεία Fairfield by Marriott σε βασικές τοποθεσίες κοντά σε σταθμούς ανάπαυσης στην άκρη του δρόμου που ονομάζονται «Michi-no-Eki», σε τέσσερις νομούς στην Ιαπωνία. Τα νέα ξενοδοχεία βρίσκονται κοντά σε εθνικά πάρκα και μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, προσφέροντας στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση σε πολλούς ανεξερεύνητους προορισμούς.

Κάθε ένα από τα νέα ξενοδοχεία εμπνέεται από το φυσικό περιβάλλον του, προσφέροντας την ομορφιά της απλότητας για τους επισκέπτες που εκτιμούν μια ήρεμη και αξιόπιστη εμπειρία. Κάθε ένας από τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου χρησιμεύει ως ένας ευέλικτος κοινωνικός χώρος για κοινή χρήση και σύνδεση με άλλους ταξιδιώτες ή απλώς για χαλάρωση. Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν μια αρμονική ισορροπία λειτουργικότητας, άνεσης και εμπλουτισμένης διακόσμησης σε φυσικά υλικά και προσεκτικά επιλεγμένες ανέσεις.

Τα νέα ξενοδοχεία που αναμένεται να εγκαινιαστούν είναι:

  • Fairfield by Marriott Mie Odai (72 δωμάτια,  Μάρτιος, 2021)
  • Fairfield by Marriott Kyoto Minamiyamashiro (50 δωμάτια, Μάρτιος, 2021)
  • Fairfield by Marriott Tochigi Nikko (91 δωμάτια, Μάρτιος, 2021)
  • Fairfield by Marriott Wakayama Kushimoto (90 δωμάτια, Απρίλιος, 2021)
  • Fairfield by Marriott Wakayama Susami (90 δωμάτια, Ιούνιος 9th, 2021)
  • Fairfield by Marriott Gifu Takayama Shokawa (64 δωμάτια, Καλοκαίρι 2021)