Η Autograph Collection καλωσορίζει στο χαρτοφυλάκιό της το ξενοδοχείο Shelbourne

Shelbourne

Το Autograph Collection Hotels χαιρετίζει τον εθνικό θησαυρό της Ιρλανδίας, το Shelbourne.  

Η Autograph Collection Hotels της Ουτρέχτης, το ποικίλο και δυναμικό χαρτοφυλάκιο της Marriott International, που αποτελείται από περισσότερα από 170 ανεξάρτητα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε την προσθήκη του The Shelbourne, του διαρκώς εικονικού ξενοδοχείου που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Δουβλίνου από το 1824.

Το The Shelbourne βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πιο περίφημη πλατεία του Δουβλίνου, το πράσινο του Αγίου Στεφάνου,και σε απόσταση αναπνοής από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της πόλης: το Trinity College, το κτήριο του κοινοβουλίου Dáil Éireann και την Εθνική Πινακοθήκη.

Πρόσφατα ανακαινισμένο από τον Guy Oliver της εταιρείας σχεδιασμού Oliver Laws, οι ατελείωτοι εσωτερικοί χώροι αποδίδουν φόρο τιμής στην περίφημη ιστορία της Grand Dame του Δουβλίνου. Για τις δύο τελευταίες γενιές, τα δικαιώματα, οι πολιτικοί, οι καλλιτέχνες, οι συγγραφείς και οι θρύλοι της σκηνής και της οθόνης έχουν κάνει το The Shelbourne σπίτι μακριά από το σπίτι τους, από την Princess Grace του Μονακό, στους John F. Kennedy, Michael Collins και Eamon De Valera οι οποίοι έχουν σουίτες με αξιοζήλευτη θέα.

Ο JP Kavanagh, Γενικός Διευθυντής του Shelbourne δήλωσε: “Το Shelbourne έχει διαδραματίσει έναν κεντρικό ρόλο στην ιρλανδική κοινωνία για σχεδόν δύο αιώνες. Το ανεξάρτητο πνεύμα της Autograph Collection Hotels είναι ιδανικό για το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του ξενοδοχείου, για να τιμήσει τη μοναδική προσωπικότητα αυτού του διαχρονικού ορόσημου του Δουβλίνου και τις αμέτρητες εικονικές του ιστορίες».

Το Shelbourne προσφέρει πολλές ξεχωριστές επιλογές φαγητού και ποτών για κάθε περίπτωση. Ακόμη, διαθέτει δέκα ιστορικές αίθουσες συσκέψεων που ξεπερνούν τα 10.000 τετραγωνικά πόδια, πολλά από τα οποία έχουν το δικό τους μοναδικό χαρακτήρα, στυλ και ιστορίες, που φιλοξενούν μια σειρά από εκδηλώσεις από ένα στενό ιδιωτικό δείπνο έως εντυπωσιακά επαγγελματικά συνέδρια.