Η Aloft Hotels by Marriott φτάνει στην Ocean City

Aloft Hotels

Η Aloft Hotels κάνει το ντεμπούτο της στην Ocean City Maryland, προσφέροντας μια νέα έννοια Lifestyle Hotel για ταξιδιώτες επόμενης γενιάς.

Η Aloft Hotels by Marriott International συνεργάζεται με την Blue Water Development και την Real Hospitality για να φέρει το μοναδικό ξενοδοχείο μέσα σε λίγα βήματα από το περίφημο Boardwalk της Ωκεανίας, την παρθένα παραλία και την ασύγκριτη νυχτερινή ζωή.

Η Aloft Hotels, σε συνεργασία με την ειδικευμένη Blue Water Development και την Real Hospitality, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας του νεότερου ξενοδοχείου για την επόμενη γενιά ταξιδιωτών, Aloft Ocean City. Το ξενοδοχείο αυτό, που φιλοξενεί 120 δωμάτια και φιλοξενεί κατοικίδια ζώα, βρίσκεται στο 45th Street Village, στην οδό Bayside του Ocean City και πλέον είναι ανοιχτό.

Το Aloft Ocean City είναι εξοπλισμένο με όμορφα διαμορφωμένους κοινόχρηστους χώρους, ένα state-of-the-art γυμναστήριο, μια εσωτερική και εξωτερική πισίνα με μπαρ και ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στον κόλπο Isle of Wight. Διαθέτει επίσης δύο εκθεσιακούς χώρους συνολικής επιφάνειας 3.250 τετραγωνικών ποδιών, ιδανικούς τόσο για επαγγελματικές δραστηριότητες όσο και για γάμους, καθώς και χώρο 380 τετραγωνικών ποδιών, ιδανικό για εταιρικές συναντήσεις κλπ. Το ξενοδοχείο είναι ένα από τα πρώτα παραδείγματα της ανανεωμένης σχεδιαστικής προσέγγισης για τα Aloft Hotels παγκοσμίως. με σύγχρονα χαρακτηριστικά.