Η Πολωνία καλωσορίζει το πρώτο ξενοδοχείο Curio Collection by Hilton

Το Hotel Saski Krakow, Curio Collection by Hilton πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Πολωνίας το 2021.

Curio Collection by Hilton

Η Hilton ανακοίνωσε πρόσφατα την υπογραφή συμφωνίας διαχείρισης με την Abriz για το άνοιγμα του Hotel Saski Krakow, Curio Collection by Hilton.

Τοποθετημένο στο κέντρο της παλιάς πόλης της Κρακοβίας, δίπλα στην κεντρική πλατεία, το ξενοδοχείο θα μετατραπεί σε ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία της πόλης, για να συμμετάσχει στο Curio Collection by Hilton το 2021. Το Hotel Saski Krakow καλωσορίζει τους επισκέπτες στην Κρακοβία για περισσότερα από 200 χρόνια και στεγάζει μια μεγάλη αίθουσα συναυλιών. Κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα, διεξήχθησαν εδώ συναυλίες από τους διεθνείς συνθέτες Franz Liszt και Johannes Brahms και το ξενοδοχείο ήταν στο κέντρο της Κρακοβίας, ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Πολωνίας.

Μια ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων θα επιστρέψει το ξενοδοχείο στην άψογη εξυπηρέτησή του και θα περιλαμβάνει βελτιώσεις στα 113 δωμάτια του ξενοδοχείου, τους κοινόχρηστους χώρους και την αίθουσα συναυλιών, τα οποία θα είναι διαθέσιμα τόσο σε επισκέπτες όσο και ενοίκους για μίσθωση μεγαλύτερης διάρκειας.

Ο Patrick Fitzgibbon, ανώτερος αντιπρόεδρος ανάπτυξης, δήλωσε: “Το Curio Collection by Hilton είναι ένα χαρτοφυλάκιο μοναδικών ξενοδοχείων και θέρετρων που έχουν επιλεγεί για το μοναδικό χαρακτήρα και την ιστορία τους. Η πολιτιστική σημασία αυτού του ακινήτου το καθιστά μια εξαιρετική τοποθεσία για να ανοίξει το πρώτο ξενοδοχείο Curio Collection της χώρας και θα προσφέρει θεαματικά καταλύματα σε περισσότερους από 13 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο στην Κρακοβία”.

Ο πρόεδρος της Abriz, Jan Pilch, δήλωσε: “Η υποδομή της Κρακοβίας και της γύρω περιοχής συνεχίζει να βελτιώνεται και με τους ξαφνικούς επισκέπτες που επισκέπτονται την πόλη, η ζήτηση για ένα ξενοδοχείο αυτού του διαμετρήματος είναι σαφές. Είμαστε υπερήφανοι που ανοίξαμε το πρώτο ξενοδοχείο της Curio Collection σε αυτό το ξενοδοχείο της Πολωνίας και δεν μπορούμε να περιμένουμε να αρχίσουμε να καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας το 2021.”

Η κατασκευή πρόκειται να ξεκινήσει αργότερα αυτό το έτος και μόλις ανοίξει, το Hotel Saski Krakow θα περιλαμβάνει εστιατόριο και μπαρ. Οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν μια πισίνα, σπα και γυμναστήριο, ενώ οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες θα έχουν πρόσβαση σε ένα επιχειρηματικό κέντρο.

Ο Mark Nogal, παγκόσμιος επικεφαλής της Curio Collection από το Hilton, δήλωσε: “Έχοντας πρόσφατα γιορτάσει το άνοιγμα του 60ου μας ξενοδοχείου Curio Collection, είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή της μάρκας στην Πολωνία, καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο μας σε όλον τον κόσμο. Το Hotel Saski Krakow είναι η ιδανική ιδιοκτησία για την Curio Collection, προσφέροντας στους ταξιδιώτες την αυθεντική εμπειρία που αναζητούν. ”

Το Hotel Saski Krakow, Curio Collection by Hilton, βρίσκεται στην παλιά πόλη της Κρακοβίας, η οποία περιλαμβάνει αξιοθέατα, εκκλησίες, εντυπωσιακά μουσεία και την τεράστια πλατεία αγοράς της Ευρώπης Rynek Główny. Γεμάτη από ζωντανές πλατείες και αρκετά μαγαζιά, η πόλη αποτελεί μοναδικό προορισμό κάθε ταξιδιού στην Πολωνία.