Ξενοδοχείο από ζάχαρη: Το εργοστάσιο ζάχαρης που έγινε ξενοδοχείο!

Η Vector Architects, μια αρχιτεκτονική εταιρεία με έδρα το Πεκίνο, μετέτρεψε ένα εργοστάσιο ζάχαρης του 1960 σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, στην κομητεία Γιάνγκσουο της Κίνας. Το εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται στα ορεινά της Κίνας, σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς!

PHOTOS: Vector Architects

Το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ζάχαρης αποτέλεσε τη βάση του νέου δημιουργήματος, και συνδυάστηκε με τον πλέον αρμονικό τρόπο με της σύγχρονη αρχιτεκτονική. Το νέο αυτό ξενοδοχείο επιδιώκει να διαιωνίσει τη βιομηχανική κληρονομιά της περιοχής, δίνοντας την ευκαιρία σε νεώτερους να ζήσουν μοναδικές στιγμές σε ένα πολύ σημαντικό εργοστάσιο του παρελθόντος.

Το κτίριο, χάρη στην Vector Architects και των διακοσμητών της, συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το φυσικό φως, τα διάφορα μεγέθη χώρων και το φυσικό περιβάλλον. Τα σύγχρονα υλικά και μέθοδοι κατασκευής χρησιμοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να αποτελέσουν συνέχεια της ιστορίας του κτιρίου, αλλά και να συνυπάρχουν αρμονικά με όλα τα φυσικά στοιχεία.

Πλέον το κτίριο συμπεριλαμβάνει εντυπωσιακούς ξενοδοχειακούς χώρους, όπως reception, καφετέρια, μπαρ, χώρος πολλαπλών χρήσεων, gallery και βιβλιοθήκη, πισίνα και κάθε είδους πολυτέλεια και υπηρεσία που οφείλει να προσφέρει ένα ξενοδοχείο.