Διπλό brand από την Hyatt στην Νοτιοανατολική Ασία μέχρι το 2023

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι μια θυγατρική της έχει συνάψει συμφωνία διαχείρισης με την Xuan Mai Sai Gon Construction Investment Joint Stock Company για την ανάπτυξη ενός Hyatt Place Saigon 300 δωματίων σε μια από τις μεγαλύτερες συνοικίες της πόλης του Ho Chi Minh.

Προβλέπεται να ολοκληρωθούν το 2023, τα νέα ξενοδοχεία, και  θα είναι το πρώτο Hyatt Place με διπλό brand Hyatt House στην Νοτιοανατολική Ασία και θα σηματοδοτήσουν επίσης την είσοδο της μάρκας Hyatt House στο Βιετνάμ.

Το brand Hyatt Place συνδυάζει το στυλ, την καινοτομία και τις ανέσεις 24 ώρες το 24ωρο, για να δημιουργήσει μια εύκολη πλοήγηση για το σημερινό ταξιδιώτη πολλαπλών εργασιών. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικά σχεδιασμένα δωμάτια με ξεχωριστές ζώνες για ύπνο, εργασία και παιχνίδι, και ελεύθερους κοινωνικούς χώρους.

Τα καταλύματα του Hyatt House έχουν σχεδιαστεί για να καλωσορίζουν τους επισκέπτες ως παραθεριστές που αναζητούν τις ανέσεις του σπιτιού σε μοντέρνες σουίτες σε στιλ διαμερισμάτων με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ξεχωριστούς χώρους καθιστικού και υπνοδωματίου.