Διεθνές βραβείο Σπα & Ευεξίας για το Spa του πεντάστερου ξενοδοχείου Kenshō Ornos της Μυκόνου

Διεθνής, διάκριση για το Kenshō Ornos, που ανακηρύχθηκε σε “Best Hotel Spa Eastern Europe” στα βραβεία World Spa & Wellness Award 2020, των οποίων η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά λόγω της πανδημίας COVID-19.

Τα WSW είναι τα σημαντικότερα βραβεία για τα καλύτερα Σπα παγκοσμίως, τα οποία κάθε χρόνο απ’ το 2010 αναδεικνύουν τα κορυφαία Σπα ξενοδοχείων σε όλες τις ηπείρους. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος χιλιάδες ξενοδοχεία παγκοσμίως, και μετά από επίσκεψη κατά την πρoηγούμενη σεζόν ενός mystery shopper, το Kenshō Cave spa στο Kenshō Ornos, πήρε την υψηλότερη βαθμολογία από όλους τους υποφήφιους στην κατηγορία του, με τους κριτές να επισημαίνουν “την προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, την επιμέλεια για τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτη, και την μοναδικότητα των θεραπειών του Kenshō Ornos”.

     

Το Kenshō Cave Spa είναι αφοσιωμένο στην ευεξία της επιδερμίδας, του σώματος και της ψυχής με εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν 2 αίθουσες περιποίησης, χαμάμ, εσωτερική πισίνα-υδρομασάζ, κρεβάτι τροπικής βροχής, κομμωτήριο, κέντρο αισθητικής, γυμναστήριο και υπαίθρια ομαδικά μαθήματα.

Το συγκεκριμένο βραβείο είναι λειτουργεί σαν μια πρόσθετη υπενθύμιση του πόσο σημαντική είναι η ευεξία για την απόλυτη ευημερία μας…