- Γρ. Τάσιος για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: «Οι κίνδυνοι και οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής δεν επιτρέπουν καθυστερήσεις στη στρατηγική μας προτεραιότητα»
- Ποικιλία, υγιεινή, νοστιμιά. Αυτό που πρέπει να μπορεί να κάνει σήμερα η βιομηχανία εστίασης.
- Διαβάστε το SYNEDRIO – Congress + Event Magazine and Guide no.52
- Το Xin Rong Ji άνοιξε έναν νέο χώρο στο China Huashang Financial Center, Chengdu, το οποίο είναι το πρώτο εστιατόριο της μάρκας στη Νοτιοδυτική Κίνα.
- Μια γεύση κόκκινου κρυμμένη στην καρδιά του Shenzhen
Διαβάστε το CABARE Magazine: ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021-2022!

Διαβάστε δωρεάν το Τεύχος Χειμώνας 2021 – 2022 του
CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine
Περιοδικό για τον επαγγελματία της Καφεστίασης
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
08 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ | CATERING | Γιατί συμφέρει τα εστιατόρια να προσφέρουν catering
10 ΑΦΙΕΡΩΜΑ | ΡΟΔΙ | Κόκκινο και τυχερό
14 ΤΑΣΕΙΣ / ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ | ΤΣΑΙ | Είμαστε ό,τι πίνουμε!
16 ΤΑΣΕΙΣ / ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ | TAKE OUT | COVID – Η αλλάγη στον κλάδο των εστιατορίων
18 MARKETING | ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ | COVID – Αλλάζοντας τη στρατηγική της επιχείρησής σας
20 MANAGEMENT | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | COVID – Διαταραχές στην αλυσίδα εφοδιασμού
22 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ | BARTENDER | Top συμβουλές για bartenders που… ξεχωρίζουν
24 ΤΑΣΕΙΣ / ΚΑΦΕΣ | VEGAN | Ποια είναι τα καλύτερα -μη γαλακτοκομικά- γάλατα για τον καφέ!
28 ΤΑΣΕΙΣ / ΠΟΤΑ | ΟΙΝΟΣ | Πώς η πανδημία έφερε στο προσκήνιο νέες τάσεις
32 ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ | ASPA | Το υπόσκαφο εστιατόριο της Σαντορίνης
38 ΤΑΣΕΙΣ / ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ | ΜΠΛΕ | Το χρώμα της γαστρονομίας στο μέλλον
44 DESIGN / BAR | CRAZY PIANOS | Αδιαμφισβήτητα ένα διαφορετικό bar
50 ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ | MIRAGGIO | Έμφαση στη Γαστρονομία
54 DESIGN / RESTAURANT | BARVY | Όταν η Γαστρονομία συναντά την Τέχνη
58 ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ | SUPPLIERS GUIDE | Οδηγός Προμηθευτών Καταστημάτων Καφεστίασης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ!
Μπορείτε να Ξεφυλλίσετε το τεύχος εδώ: issuu.com
ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ!
Συμπληρώστε τη φόρμα στο λινκ: cabare.gr/syndromites