Αυτά τα ξενοδοχεία είναι πραγματικά πολύ περίεργα

Έχουμε δει ιδιαίτερα ξενοδοχεία, με στυλ και άποψη ή θεματικά διακοσμημένα, αλλά υπάρχουν κι αυτά  που ξεφεύγουν από κάθε κανόνα αρχιτεκτονικής ή διακόσμησης. Ας δούμε, λοιπόν, μερικά από τα πιο περίεργα ξενοδοχεία στον κόσμο.

La Balade des Gnomes, Βέλγιο

1

Ένας Δούρειος Ίππος, λοιπόν, μπορεί να μετατραπεί σε ένα ευφάνταστο ξενοδοχείο με 10 δωμάτια.

9 Hours Capsule Hotel Kyoto, Ιαπωνία

2

Ό,τι πρέπει μόνο για πάρεις έναν υπνάκο. Δωμάτια – κάψουλες  και μάλιστα ανοιχτές στις οποίες χωρά μόνο ένας ταξιδιώτης.

Faralda Crane Hotel , Άμστερνταμ

3

Ένας παλιός γερανός ναυπηγείου με φαντασία μπορεί να μετατραπεί σε ξενοδοχείο με 3 σουίτες και, μάλιστα, οι πελάτες του να κάνουν και bungee jumping από την κορυφή

Hotel Costa Verde, Κόστα Ρίκα

4

Όταν ένα παλιό Boeing 727 του 1965 καταλήγει ξεχασμένο σε μία ζούγκλα στην Κόστα Ρίκα μπορεί τελικά να μετατραπεί σε ξενοδοχείο πολυτελείας.

 Seaventures Dive Resort, Μαλαισία

5

Μερικές αλλαγές και ναι! Μία  παλιά πετρελαιοπηγή μέσα στη θάλασσα αντί να σκουριάζει γίνεται ξενοδοχείο.

Marquez de Riscal, Ισπανία

6

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης  – ξενοδοχείο  στο Ελσιέγκο της Ισπανίας, μια κατά βάση μεταλλική κατασκευή σχεδιασμένη αποκλειστικά από τον αρχιτέκτονα Frank Gehry.

The Boot Bed’n’Breakfast, Νέα Ζηλανδία

7

Το ξενοδοχείο αυτό είναι έμπνευση του εκκεντρικού καλλιτέχνη ο Στιβ Ρόκαρντς. Μάλιστα, λένε ότι οι καμπυλωτοί τοίχοι και τα πολλά παράθυρα κάνουν τη διαμονή μέσα στο «παπούτσι» ιδιαίτερα ευχάριστη.

Hotel Utter Inn, Σουηδία

8

Αν δε βλέπετε το ξενοδοχείο στη φωτογραφία είναι λογικό, καθώς είναι υποβρύχιο! Βρίσκεται στη λίμνη Μάλαρεν και μπορείς να πας μόνο με θαλάσσιο ταξί.

The Aurora Express , Αλάσκα

9

Μετά το παλιό αεροπλάνο και ένα τραίνο μετατρέπεται σε ξενοδοχείο. Το τραίνο δεν κινείται αλλά  λειτουργεί ως ξενώνας, όπως το εμπνεύστηκε ένα ζευγάρι ντόπιων.