Απόδραση σε μία ονειρική «Φύσεως Ουτοπία» στο Sofitel Athens Airport

Την απόδραση από τη σύγχρονη πραγματικότητα και την ελπίδα να αποτελέσει το ερέθισμα για τον οραματισμό μιας καινούργιας πραγματικότητας υπόσχεται η έκθεση «Φύσεως Ουτοπία» των Greekartists.info, που φιλοξενεί το Sofitel Athens Airport. 

Utopia2016
Ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport, Cyril Manguso, (δεξιά στη δεύτερη σειρά) πλαισιωμένος από εικαστικούς της ομάδας Greekartists.info

Μέχρι τα μέσα Αυγούστου 2016, οι χώροι του Sofitel θα μεταμορφωθούν σε ονειρικούς χωροχρόνους με τη βοήθεια έργων ζωγραφικής, γλυπτικής και χαρακτικής που δημιούργησαν 28 καλλιτέχνες. Φιλοδοξία του δρώμενου, είναι οι επισκέπτες, καθώς εξερευνούν τα έργα που δημιουργήθηκαν από καλλιτέχνες με το όνειρό τους για μια ζωή μέσα σε μια άλλη ζωή, να περιηγηθούν σε παράλληλους χωροχρόνους, τέτοιους που μόνο ακολουθώντας τους δρόμους της τέχνης μπορεί κανείς να βιώσει.

Οι συμμετέχοντες εικαστικοί είναι οι Στρατής Αθηναίος, Αχιλλέας Αϊβάζογλου, Ρένα Ανούση – Ηλία, Κωνσταντίνος Βαλαής, Νέλλη Γιαχανατζή, Ράνια Γριμάλδη – Κορομηλά, Νίκος Δεσεκόπουλος, Αννή Ζαβιτσάνου, Πέτρος Ζουμπουλάκης, Μάρκος Καμπάνης, Γιάννης Κολιός, Γρηγόρης Κότσαρης, Μιχάλης Κότσαρης, Δήμητρα Κουμαντάκη, Μαρία Κτιστοπούλου, Μαριάννα Ξενάκη, Σύνη Παπαγιάννη, Μένανδρος Παπαδόπουλος, Τάκης Παπαζαφειρόπουλος, Μιμή Πετροπούλου – Δημητράκη, Κάλλη Πετροχείλου, Τάσος Ράλλης, Γιώργος Ρούσσης, Χαρά Σαΐτη, Χρήστος Σανταμούρης, Νίκος Σκλαβενίτης, Βαρβάρα Στάϊνχάουερ – Παπαστεφανάκη, Αναστασία Χαροκόπου. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει αναλάβει η Νέλλη Γιαχανατζή.

Η έκθεση «Φύσεως Ουτοπία» θα είναι ανοιχτή στο κοινό 24/24ωρο όλες τις μέρες της εβδομάδος.