Ανοίγει το δεύτερο Four Points by Sheraton στην Τανζανία

Four

Η Marriott International ανοίγει το δεύτερο ξενοδοχείο Four Points by Sheraton στην Τανζανία.

Four

Η Marriott International, Inc. ανακοίνωσε το άνοιγμα του δεύτερου ξενοδοχείου Four Points by Sheraton στην Τανζανία, το Four Points by Sheraton Dar es Salaam, το πρώην ξενοδοχείο New Africa. Το αρχικό New Africa Hotel χτίστηκε ως επίσημη κατοικία του Kaiser Wilhelm II το 1896. Χρησιμοποιήθηκε ως νοσοκομείο κατά τη διάρκεια του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου πριν μετατραπεί σε ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Βρίσκεται στην καρδιά της κεντρικής επιχειρηματικής συνοικίας της πόλης, με θέα στο Λιμάνι και το ξενοδοχείο έχει αναδειχθεί από τότε ως ορόσημο και αναπόσπαστο κομμάτι της αναδυόμενης πόλης. Με την ανακαίνιση και την ανακατασκευή το ξενοδοχείο συνεχίζει να διατηρεί τη μοναδική γοητεία του, ενώ παράλληλα παρέχει την υπόσχεση της μάρκας να προσφέρει τα σημαντικότερα στοιχεία στους σημερινούς ανεξάρτητους ταξιδιώτες.

“Το Four Points by Sheraton Dar es Salaam, New Africa Hotel, είναι μια μεγάλη προσθήκη στο ταχέως αναπτυσσόμενο αποτύπωμα στην Αφρική και εδραιώνει περαιτέρω την παρουσία των σημάτων στην Τανζανία. Είμαστε σίγουροι ότι με το συνδυασμό της κομψής άνεσης και της γνήσιας εξυπηρέτησης σε εξαιρετική τιμή, το ξενοδοχείο θα ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για διαμονή υψηλού επιπέδου σε αυτή την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά και σύντομα θα αναδειχθεί ως η κορυφαία επιλογή ανάμεσα σε ταξιδιώτες επιχειρηματίες και ταξιδιώτες αναψυχής ” δήλωσε ο Άλεξ Κυριακίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, Marriott International.

Σχεδιασμένο για ταξίδια τόσο επαγγελματικά όσο και διασκέδασης, το Four Points by Sheraton Dar es Salaam είναι ιδανικά τοποθετημένο στη Νταρφούρ, μια από τις διασημότερες περιοχές της πόλης. Από εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλα όσα η πόλη έχει να προσφέρει. Προσφέρει επίσης φαγητό όλη την ημέρα, καφετέρια και lounge bar, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το καλύτερο πρόγραμμα Best Brews και να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους αθλητικούς αγώνες τους. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης το The Spice Route, ένα εστιατόριο με θέα στο λιμάνι που παρουσιάζει την εξαιρετική τραπεζαρία Pan Asia.

Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν εξωτερική πισίνα και ένα state-of-the-art γυμναστήριο. Με εσωτερική αίθουσα συνεδριάσεων και αίθουσα δεξιώσεων 1000 τετραγωνικών ποδιών, που διαχέεται σε 12 ευέλικτες αίθουσες συσκέψεων, το ξενοδοχείο είναι ιδανικό μέρος για συναντήσεις οποιουδήποτε μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων περίπλοκων κοινωνικών εκδηλώσεων και γάμων.

Το ξενοδοχείο προσφέρει, ακόμα, τις καθοριστικές πινελιές της μάρκας, όπως το κρεβάτι Four Comfort, δωρεάν εμφιαλωμένο νερό σε όλα τα δωμάτια και γρήγορο και δωρεάν Wi-Fi σε όλο το ξενοδοχείο.