Ανακαίνιση στο The Whitley, A Luxury Collection Hotel

Το The Whitley, A Luxury Collection Hotel, πρόκειται να πραγματοποιήσει την ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων αυτόν τον μήνα (Ιούνιος 2019). Η αναγέννηση του εικονικού ξενοδοχείου συνδυάζει το ιστορικό παρελθόν με τη νότια φιλοσοφία. 

Το The Whitley που ανήκει στην Host Hotels & Resorts, ανακοίνωσε επίσημα την ολοκλήρωση της ανακαίνισης πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για να ανακτήσει την θέση του ξενοδοχείου στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της χώρας .

 

Η ανακαίνιση του Whitley περιλαμβάνει έναν ανασχεδιασμό των 507 δωματίων (συμπεριλαμβανομένων 56 ευρύχωρων σουιτών) και μια ανακαινισμένη ρεσεψιόν και χώρο υποδοχής που αντικατοπτρίζει μια παραδοσιακή βεράντα του Νότου. Επιπλέον, έχει προστεθεί προσφάτως μια αίθουσα Legacy Ballroom 5.000 τετραγωνικών ποδιών με χώρο για 300 άτομα, το Root Restaurant and Lounge ανακαινίστηκε και το μενού του ενημερώθηκε για να περιλαμβάνει περισσότερα πιάτα εμπνευσμένα από τη νότια φιλοσοφία και χειροποίητα κοκτέιλ και το Spa αποκαθίσταται για να ενισχύσει την εμπειρία του επισκέπτη με την προσθήκη ενός δωματίου αλατιού Ιμαλαΐων.

Το Whitley, που βρίσκεται στην γειτονιά Buckhead της Ατλάντα, άρχισε τις ανακαινίσεις το φθινόπωρο του 2018 που θα κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούνιο του 2019. Παλαιότερα το The Ritz-Carlton Buckhead άνοιξε ξανά τις πόρτες του στα τέλη του 2017 ως το ξενοδοχείο The Whitley, αποδίδοντας φόρο τιμής στον θρυλικό ιδρυτή Buckhead, John Whitley, έναν αγρότη, κυνηγό και έμπορο που μετανάστευσε στην περιοχή κατά τη δεκαετία του 1800 αναζητώντας ένα μέρος για τη συγκέντρωση, τη διεξαγωγή επιχειρήσεων και την ανταλλαγή ιδεών.