Ανακαίνιση στο Ξενοδοχείο AKALI στα Χανιά

Το ξενοδοχείο AKALI στα Χανιά, μέλος του ομίλου CIVITEL HOTES & RESORTS, στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του, με στόχο την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών του, ολοκλήρωσε την ανακαίνιση των δωματίων του 4ου ορόφου καθώς επίσης και την εξωτερική όψη του ξενοδοχείου.

Πιστοί στην φιλοσοφία που ξεκινά από τον θεσμό της φιλοξενίας και με σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του, δημιουργήσαμε νέα σύγχρονα δωμάτια, με ένα συνδυασμό υψηλής αισθητικής και προηγμένης τεχνολογίας παρέχοντας άνετη και χαλαρή διαμονή. Τα δωμάτια είναι κατασκευασμένα και εξοπλισμένα από τα καλύτερα υλικά, όπως ξύλο για τα πατώματα, παράθυρα με διπλά τζάμια, μάρμαρο για τα μπάνια και άνετα κρεβάτια με συστήματα ύπνου, που συνδυάζουν τρία προϊόντα και δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες ώστε να εξασφαλίζουν τέλειο ύπνο.
Επίσης υπηρεσίες όπως Wi-Fi και high speed internet στα δωμάτια, αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους είναι στη διάθεση των επισκεπτών.

Παράλληλα δημιουργήσαμε ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με όργανα τελευταίας τεχνολογίας, με θέα στον κήπο και την πισίνα για στιγμές αναζωογόνησης τόνωσης και ευεξίας.

Το ξενοδοχείο AKALI βρίσκεται ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο των Χανίων, μόλις 5 λεπτά από την κεντρική πλατεία και πάνω στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην ευρύτερη περιοχή και αποτελεί την ιδανική αφετηρία για τους επισκέπτες τόσο για εξερεύνηση στην πόλη όσο και σε ολόκληρη την Δυτική Κρήτη. Το Ξενοδοχείο AKALI διαθέτει 82 δωμάτια, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, εστιατόριο με διεθνή και κρητική παραδοσιακή κουζίνα, ατμοσφαιρικό μπαρ, εξωτερική πισίνα με κήπο και άλλες εγκαταστάσεις, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες που κάνουν τη διαμονή των επισκεπτών αξέχαστη.

Τα ξενοδοχεία του ομίλου CIVITEL HOTES & RESORTS, εγγυώνται την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών αποδεικνύοντας την δέσμευση και αξιοπιστία της επιχείρησης απέναντι στους πελάτες της.

1

2

3

4