Ένα νέο Hilton Garden Inn στο Μεξικό

gi_ext_698x390_fittoboxsmalldimension_center

To brand Hilton Garden Inn, της Hilton καλωσορίζει ακόμα ένα ξενοδοχείο στη συλλογή της με το άνοιγμα του Hilton Garden Inn Puebla Angelópolis στο Μεξικό, ξεπερνώντας τα 700 resort παγκοσμίως. Το Hilton Garden Inn Puebla Angelópolis ανήκει στην Grupo Gilga και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της Operadora Turistica Sebastopol SA de CV.

Διαθέτει 164 δωμάτια και σουίτες, business center, εξωτερική πισίνα, το εστιατόριο Villarica και το signature κατάστημα της Hilton, Pavilion Pantry.

gi_extday_2_698x390_fittoboxsmalldimension_center

Η πόλη Puebla είναι μία από τις παλαιότερες πόλεις του Μεξικού, προστατεύεται από την Unesco από το 1987 και φημίζεται για την ιστορία, γαστρονομία  και το φυσικό της περιβάλλον, με αποκορύφωμα τα ηφαίστεια της περιοχής. Το Hilton Garden Inn Puebla Angelópolis βρίσκεται κοντά στο πανεπιστήμιο, σε μουσεία, αλλά και στο Angelópolis Mall.

Δείτε τη δήλωση:

“Conveniently located in the growing area of Puebla, our new Hilton Garden Inn Puebla Angelópolis is the ideal option for business and leisure travelers,” said Armando de León, general manager. “We are very excited to introduce quality services, thoughtful amenities and great value to the city.”

gi_lby_4_698x390_fittoboxsmalldimension_center