Ένας πολυτελής καμβάς στην καρδιά του Soho της Νέας Υόρκης

Άνοιξε το Μάιο του 2021, στο πρώην The James Hotel, το ολοκαίνουργιο ModernHaus SoHo 114 δωματίων που διαθέτει μια εκτενή συλλογή έργων τέχνης με κομμάτια από μερικά από τα σημαντικότερα σύγχρονα ονόματα του κόσμου. 11.000 τετραγωνικά πόδια εξωτερικού χώρου για τους επισκέπτες (προσφέροντας περισσότερο υπαίθριο χώρο ανά δωμάτιο από οποιοδήποτε άλλο ξενοδοχείο στο κέντρο του Μανχάταν) και η Βεράντα, ένα εστιατόριο από τον σεφ με αστέρι Michelin, George Mendes, ο οποίος συνεργάζεται με τον κτηνίατρο φιλοξενίας David Rabin για να προσφέρει στον Τζωρτζ ένα παγκόσμιο εμπνευσμένο αμερικανικό μενού – σε ένα γυάλινο περίβλημα τύπου θερμοκηπίου με μια πλήρως ανασυρόμενη οροφή που επιτρέπει φαγητό στην ύπαιθρο.

Το έργο βλέπει επίσης την επιστροφή του εμβληματικού χώρου νυχτερινής ζωής, του Jimmy, και του εκπληκτικού καταστρώματος στον τελευταίο όροφο και στην πισίνα με θέα 360 μοιρών στο κάτω Μανχάταν. Η ModernHaus σηματοδοτεί την κυκλοφορία της πρώτης μάρκας φιλοξενίας από τον παγκόσμιο ηγέτη ακινήτων Thor Equities Group και διοικείται από την εταιρεία διαχείρισης φιλοξενίας Highgate. Φωτογραφίες εδώ (πυροβολήθηκε από τον Nikolas Koenig).

   

Με φόντο τα εμβληματικά χυτοσίδηρα του SoHo και τα πλακόστρωτα δρομάκια, το ModernHaus είναι ένας τόπος συγκέντρωσης για ταξιδιώτες στις πόλεις και μια προσεκτικά σχεδιασμένη επέκταση του δημιουργικού και δυναμικού πνεύματος της γειτονιάς μας. Έργα από μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του περασμένου αιώνα κοσμούν τους τοίχους: Alexander Calder, George Condo, Harland Miller, Jean Dubuffet, KAWS. Αφιερώνουμε στο καλλιτεχνικό παρελθόν της γειτονιάς μας και έναν εμπνευσμένο καμβά για μια απόλυτα μοντέρνα διαμονή.

Η συγχώνευση της τέχνης και της χειροτεχνίας, τα 114 δωμάτια και οι σουίτες μας, καθώς και το πρωινό και το κοκτέιλ μπαρ Jumpin Jacks, είναι μοντέρνα αφιερώματα στον σχεδιασμό του Bauhaus. Οι καθαρές γραμμές, τα λειτουργικά σχήματα και οι διακοσμητικές φόρμες θέτουν το σκηνικό για ευχάριστη χαλάρωση, ενώ οι οικιστικές πινελιές και οι πολυτελείς ανέσεις προσφέρουν ανέσεις σαν στο σπίτι.