GOLDEN CHEMICALS ABEE: Νέα γκάμα απολυμαντικών – αντισηπτικών και άλλων προϊόντων για τα υγειονομικά πρωτόκολλα ΗΟ.RE.CA.

Η GOLDEN CHEMICALS ABEE, η πρωτοπόρος ελληνική παραγωγική εταιρεία απορρυπαντικών και απολυμαντικών που βρίσκεται με συνέπεια από το 1981 κοντά στις επιχειρήσεις HO.RE.CA, ανέπτυξε μια ευρεία γκάμα όλων των απαραίτητων εξειδικευμένων προϊόντων, για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα τηρηθούν για τον COVID-19 σε: ξενοδοχεία, spa, χώρους αναψυχής, βιομηχανικά πλυντήρια ιματισμού, επιχειρήσεις εστίασης – catering, βιομηχανίες τροφίμων, ακτοπλοϊκές γραμμές, αλυσίδες supermarket, camping, εμπορικά κέντρα, συνεργεία καθαρισμού, γυμναστήρια, κολυμβητήρια,  αθλητικά κέντρα κ.α.                                                       

Με υψηλό το αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στην οικονομική και επιχειρηματική πρόκληση της πανδημίας και με συνέπεια στην στρατηγική επιλογή της να αποτελεί ένα one-stop shop για την επιχειρήσεις της φιλοξενίας και της εστίασης, η GOLDEN CHEMICALS προσφέρει στοχευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες απολύμανσης και καθαρισμού των χεριών, των επιφανειών και των σκευών της κουζίνας, των δωματίων, του ιματισμού, των κοινόχρηστων χώρων, των χώρων υγιεινής, των κολυμβητικών δεξαμενών, του αέρα, του πόσιμου νερού, των λαχανικών και των φρούτων. Την γκάμα συμπληρώνουν εξειδικευμένα προϊόντα όπως αναλώσιμα (μάσκες, προσωπίδες, σκουφάκια, ποδιές, ποδονάρια, γάντια, απολυμαντικοί τάπητες παπουτσιών), μηχανήματα απολύμανσης του αέρα και ατμοκαθαριστές.

  

 

Η εταιρεία εξασφάλισε επίσης συνεργασία με τους πλέον αξιόπιστους κατασκευαστικούς οίκους σταθμών αντισηψίας χεριών (dispenser & stand), για επιδαπέδια, επιτοίχια και επιτραπέζια χρήση. Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχει ποικιλία επιλογών σε αυτόματες συσκευές με υπέρυθρο αισθητήρα, χειροκίνητες ή με χρήση του αγκώνα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που λανσάρει η GOLDEN CHEMICALS ΑΒΕΕ, για την απολύμανση του αέρα χωρίς την χρήση χημικών ουσιών, με Παγκόσμια Πιστοποιημένη Πατέντα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Αμερικής, ακόμα και για την αντιμετώπιση τυχόν βιοχημικού πολέμου. Ιδανικά για τοποθέτηση σε ξενοδοχεία και άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις επιχειρήσεων, προς εξυγίανση της ατμόσφαιρας, με κάλυψη από μεμονωμένους χώρους 25-350τ.μ. έως κεντρική τοποθέτηση συστήματος που θα καλύπτει όλους τους χώρους του κτιρίου. Στον εξειδικευμένο εξοπλισμό που διατίθεται, περιλαμβάνονται επίσης νεφελοποιητές, συστήματα ψεκασμού χώρων και άλλα χρήσιμα εργαλεία  όπως ατμοκαθαριστές στρωμάτων, καλυμμάτων, επίπλων κτλ.

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι σύμβουλοι υγιεινής της GOLDEN CHEMICALS, προτείνουν κατόπιν προσεκτικού σχεδιασμού τα κατάλληλα προϊόντα και καταρτίζουν για κάθε ξενοδοχειακή ή άλλη επιχείρηση, πρωτόκολλα υγιεινής HACCP για την κουζίνα και τα πλυντήρια πιάτων-ποτηριών-σκευών, το housekeeping, τα πλυντήρια ιματισμού και τις κολυμβητικές δεξαμενές.

H GOLDEN CHEMICALS ABEE διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2008 (LL-C), ενώ όλα τα προϊόντα της φέρουν τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις από τον Ε.Ο.Φ. και το Γενικό Χημείο του Κράτους. Τα προϊόντα για τον ευαίσθητο χώρο της κουζίνας, συμμορφώνονται απόλυτα με το διεθνές πρότυπο HACCP. Στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης, η εταιρεία είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης για περισσότερα από 17 χρόνια και τα συστατικά όλων των προϊόντων της είναι σε ποσοστό πάνω από 90% βιοαποικοδομήσιμα.

Δείτε ολόκληρη την γκάμα των εξειδικευμένων προϊόντων εδώ