- Τάσεις στον κλάδο φιλοξενίας για το 2025: μια ματιά στο μέλλον της βιομηχανίας τροφίμων
- 7 Management: Επέκταση στην Ευρώπη με το άνοιγμα του Bagatelle Athens
- Η Masquespacio παρουσιάζει το 8 Portions: Μια όαση φωτός και γλυπτών στη Ριάντ
- Mosay All Suite Hotel: Ένα νέο πολυτελές καταφύγιο στην Κω
- 8 Portions: Μια Όαση Φωτός και Γλυπτικής στην Ριάντ από το Masquespacio
Electrolux Professional: Συνεργασία με World Chefs

Οι WORLD CHEFS είναι υπερήφανοι και αναγγέλλουν την διεθνή συμμαχία τους με την Electrolux Professional, τον παγκόσμια αναγνωρισμένο ηγέτη των λύσεων της επαγγελματικής κουζίνας, που στοχεύει στην κοινή διανομή της γνώσης με αύξηση της επίγνωσης σε ειδικά θέματα της βιώσιμης επαγγελματικής μαγειρικής και τέχνης αυτής.
Από αυτή την συνεργασία, θα παρουσιαστούν αρκετές στοχευμένες υπάρχουσες ενέργειες που θα ενώσουν την ομορφιά της μαγειρικής τέχνης και την επαναστατική τεχνολογία στην μαγειρική τέχνη και πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα “τέχνη και Επιστήμη μαζί” (“Art & Science Core Together”) θα συνδυάσει την μαγειρική δημιουργία και το ταλέντο των WACS Chefs, με την γνώση, την τεχνολογία και την εξειδικευμένη εμπειρία στις λύσεις που προσφέρει η Electrolux Professional.
Για πολλές δεκαετίες, η Electrolux είναι παρούσα στις πλέον απαιτητικές θέσεις εργασίας στις επαγγελματικές κουζίνες με αποκλειστική διορατικότητα και οξυδέρκεια μεταξύ των κορυφαίων και πλέον ταλαντούχων Chefs παγκοσμίως, οι οποίες έτσι “οδήγησαν” στην ανάπτυξη πρωτοπόρων, καινοτόμων και μοναδικών λύσεων που προωθούν την λειτουργικότητα των εστιατορίων σε όλο τον κόσμο και βοηθά τους πελάτες στην εμπειρική γαστρονομική απόλαυση. Μοιραζόμαστε αυτή την γνώση που είναι το θεμέλιο αυτής της αποκλειστικής συνεργασίας. Η πρώτη πρωτοβουλία μέσω πληροφόρησης του προγράμματος “Art & Science Core Together” είναι η σειρά Chef2Chef, μια σειρά σεμιναρίων που δημιουργήθηκε για να φέρει τους Chefs κοντά στα Innovation Centers της Electrolux Professional, στα κορυφαία εκθεσιακά κέντρα με τις κουζίνες εκπαίδευσης και δοκιμών, για επιδείξεις, μαγειρικά εξειδικευμένα γεγονότα, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, παντού σε κάθε μέρος της γης.
Αυτοί οι εκπαιδευτικοί κύκλοι είναι επικεντρωμένοι σε κύρια θέματα, όπως η βιώσιμη μαγειρική με χρήση τοπικών πρώτων υλών και συστατικών, με λεπτομέρειες στο προγραμματισμό που πρέπει να κάνουν οι Chefs, στις διαθέσιμες πηγές, στην προετοιμασία, μέσα από την χρήσης της τεχνολογίας και της επιστήμης, πάντα μέσα από τις λύσεις της Electrolux Professional, όπως λόγω χάριν είναι το σύστημα Cook&Chill. Η συνεργασία θα ξεκινήσει αρχικά από τέσσερα σημεία κλειδιά: Το Ντουμπάι, την Ρωσσία, την Αγγλία και την Αμερική, ενώ θα συμπεριλαμβάνει πολλά ετήσια events σε κάθε τοπικό Innovation Center, με πολλές διοργανώσεις και βέβαια με την συμμετοχή όσων περισσότερων χωρών είναι δυνατό.
Ο Πρόεδρος της WACS, Gissur Gudmundsson, αναφέρει ότι η Electrolux ήταν πάντα η αγαπημένη μάρκα των Chefs. Είμαστε ευχαριστημένοι, περήφανοι και ενθουσιασμένοι από αυτή την συνεργασία η οποία ανοίγει τεράστιες ευκαιρίες για τους παγκόσμιους Chefs, ώστε να ωφεληθούν από την απέραντη γνώση, να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και να κερδίσουν από τις εμπειρίες που θέτει “επί του πάγκου” η Electrolux Professional.
Τι κάνει την Electrolux μοναδική, αναφέρει ο κος Zanata, Πρόεδρος της Electrolux Professional: Η παντοτινή επικέντρωση στις λύσεις για τους δημιουργούς της εστίασης. Προσφέρουμε ένα πλήρες σύστημα που ξεκινά με την επεξεργασία – προετοιμασία, την συντήρηση ή και την κατάψυξη, την μαγειρική, το ψήσιμο. Όταν σχεδιάζουμε ένα προϊόν, λαμβάνουμε υπόψη ολόκληρη αυτή την διαδικασία. Χρειάζεται εξειδίκευση, αλλά την ίδια ώρα είμαστε αυτοί που την ενσωματώνουμε στο σύστημα, συνδυάζοντας την τεχνολογία, την βιωσιμότητα, την εκπαίδευση και ακριβώς έτσι το πετυχαίνουμε με τα σεμινάρια “Art & Science Core Together”.