Υπηρεσία Rate My Holiday για Ξενοδοχεία και Τουριστικές Επιχειρήσεις

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την παροχή ανώνυμου και ιδιωτικού feedback στον τουριστικό κλάδο, η Rate My Holiday ξεκινάει την παροχή των υπηρεσιών της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  Μέσω της υπηρεσίας Rate My Holiday οι τουριστικές και ξενοδοχειακές μονάδες αποκτούν τη δυνατότητα να συλλέξουν ανώνυμο feedback με εύκολο και άμεσο τρόπο και να δουν την επιχείρησή τους μέσα από τα μάτια των πελατών τους.

Η συλλογή γίνεται κατά το checkout και στηρίζεται στη χρήση tablet μέσα από το οποίο οι πελάτες καλούνται να αξιολογήσουν ένα σύνολο προεπιλεγμένων χαρακτηριστικών. Η διαδικασία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό και τα αποτελέσματα είναι άμεσα διαθέσιμα, χωρίς ανάγκη για εγγραφή ή δημοσιοποίηση στα online booking sites.

Τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν την υπηρεσία Rate My Holiday είναι η απλότητα της συλλογής αξιολογήσεων, η ιδιωτικότητα των αποτελεσμάτων, η δυνατότητα καθορισμού των ερωτήσεων, οι online αναφορές, τα γραφήματα, καθώς και το ότι δεν απαιτούνται στοιχεία από τους πελάτες.

Στα πλαίσια της έναρξης λειτουργίας της η Rate My Holiday προσφέρει στους αναγνώστες του HotelMag.gr έκπτωση 20% για την πρώτη συνδρομή, πλέον της αρχικής δοκιμαστικής περιόδου, με τη χρήση του κωδικού HotelMag. Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου για όλες τις νέες συνδρομές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website μας https://ratemy.holiday.