Υβριδικό σύστημα σε νεόκτιστη πολυτελή βίλα, στην Σαντορίνη

image001

Στην Σαντορίνη και συγκεκριμένα στο Pyrgos Houses by Voreina, η Rossato σχεδίασε εξ’ αρχής, τα συστήματα θέρμανσης, ψύξης και θέρμανσης Ζεστού Νερού Χρήσης.

Προτάθηκαν στον πελάτη, νέα συστήματα καινοτόμα για μεγαλύτερη εξοικονόμηση, αλλά και χωρίς να θυσιάσουμε την άνεση των πελατών.

 

 

Δείτε πιο κάτω λοιπόν αναλυτικά, τι ακριβώς έχει εγκατασταθεί στην πανέμορφη αυτή βίλα, μερικά εκ των οποίων, εγκαθίστανται για πρώτη φορά στην Ελλάδα:

  • Επιτοίχια θέρμανση στα μπάνια. Με σωλήνα 8mm, έγινε η εφαρμογή στον τοίχο του μπάνιου, ώστε να εξοικονομηθεί χώρος αλλά και να μειωθεί η κατανάλωση.

 

  • Fan Coils χαμηλής κατανάλωσης και χαμηλού θορύβου.

image002

  • Μια αντλία θερμότητας inverter για θέρμανση – ψύξη και μια για ΖΝΧ και πισίνα.

image004

  • Θερμοστάτες χώρου Caleon  (σε θέρμανση και ψύξη) για άνεση αλλά και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Λαμβάνοντας δεδομένα όπως υγρασία και εξ.θερμοκρασία, δημιουργεί την πιο άνετη ατμόσφαιρα, με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση.

image005

  • Ηλιοθερμικό σύστημα για το ΖΝΧ με 2 πάνελ FKA, υψηλής απόδοσης και εγγύησης 10 ετών και controller LTDC της Sorel, ώστε να ελέγχει το σύστημα.

image006

  • Σταθμός παραγωγής φρέσκου νερού Modifresh

image008

  • Απομακρυσμένος έλεγχος της εγκατάστασης από εφαρμογή σε κινητό. Ο χρήστης (ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου) έχει πλήρη εικόνα της εγκατάστασης από το κινητό του, απ’ όπου φυσικά μπορεί να δει και την πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας, που του παρέχει το σύστημά μας.

image010

H βίλα αυτή, καλύπτεται ενεργειακά, 100%  από ΑΠΕ και φυσικά, με πολύ χαμηλό λειτουργικό κόστος. Ο ιδιοκτήτης, είναι επίσης απόλυτα ικανοποιημένος, διότι ο “πράσινος” χαρακτήρας της βίλας, την κάνει πιο ελκυστική στους πελάτες του!

Ο σχεδιασμός έγινε από το Τεχνικό Τμήμα της Rossato, σε συνεργασία με το Τεχνικό γραφείο του Παναγιώτη Μπανέλλη.

Πρόκειται για ένα από τα  αγαπημένα μας project, διότι ο αρχικός σχεδιασμός και όλα τα προϊόντα της εγκατάστασης, είναι από την Rossato και επίσης, οι καινοτομίες που χρησιμοποιήθηκαν στην πολυτελέστατη αυτή βίλα, θα είναι πλέον οδηγός για τις επόμενες εγκαταστάσεις μας…