Συνεργασία κορυφής Miele – Crist

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε μια νέα πρωτοποριακή συνεργασία της Crist, με μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου, την εταιρεία Miele.

           

Κατευθυντήρια αρχή και κοινός στόχος των δύο εταιρειών αποτελεί η υψηλή ποιότητα. Η Miele εδώ και 120 χρόνια κατέχει κυρίαρχη θέση στον παγκόσμιο χάρτη στον κλάδο των premium οικιακών και επαγγελματικών συσκευών και βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα επαγγελματία εδώ και 48 χρόνια παρέχοντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού. Η Crist, η ιστορία της οποίας ξεκινά με την ίδρυσή της το 1971, είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένη με την ιστορία του ιματισμού στην Ελλάδα και αποτελεί μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στο χώρο του ξενοδοχειακού και ευρύτερου επαγγελματικού ιματισμού με ηγετική θέση σε απαιτητικές τουριστικές αγορές όπως αυτές της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Πρόκειται για δύο εταιρείες που μοιράζονται μια κοινή φιλοσοφία: την προσφορά κορυφαίων προϊόντων στα ξενοδοχεία και τους χώρους εστίασης, τα οποία αποτελούν τη βάση για τη δημιουργία υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών φιλοξενίας και εξυπηρέτησης.

Σύμφωνα με το πιο σημαντικό εύρημα έρευνας που διεξήχθη σε ξενοδοχεία από την εταιρεία Miele, η καθαριότητα του δωματίου συνολικά και των κλινοσκεπασμάτων ειδικά, ασκεί τη μεγαλύτερη επίδραση στην εικόνα που διαμορφώνουν οι πελάτες των ξενοδοχείων για το κατάλυμα, σημείο που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για σφάλματα όσον αφορά την επιλογή του ιματισμού  και το τόσο σημαντικό θέμα της φροντίδας και καθαριότητάς του.

Γι’ αυτό η Miele, συνιστά τα προϊόντα της Crist και η Crist εμπιστεύεται απόλυτα την Miele για τη φροντίδα των εξαιρετικών υφασμάτων της.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η ίδια η αγορά έχει επιβάλει με τον τρόπο της τη συνεργασία των δύο εταιρειών, καθώς τα προϊόντα της Crist και της Miele συνυπάρχουν ήδη σε πολλά από τα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα της χώρας μας.