Περισσότερη φιλικότητα προς το χρήστη – πτυσσόμενες ράγες διαθέσιμες για Rational combi-steamers

Το υψηλό επίπεδο εργονομίας και η μεγαλύτερη φιλικότητα προς το χρήστη είναι ζητήματα που αφορούν τους τομείς της φιλοξενίας και του λιανικού εμπορίου. Εξάλλου, πρόκειται για την προστασία των εργαζομένων από τους κινδύνους και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών μέσα σε μια εταιρεία. Η Rational θα ήθελε να υποστηρίξει τους πελάτες της ακόμα καλύτερα από αυτή την άποψη και τώρα προσφέρει πτυσσόμενες ράγες που μπορούν να τοποθετηθούν σε όλες τις επιτραπέζιες μονάδες 1/1 GN στη γραμμή SelfCookingCenter από τον Σεπτέμβριο του 2011 και το iCombi. Αυτό καθιστά ευκολότερη τη φόρτωση των συστημάτων μαγειρέματος και κυρίως την απομάκρυνση του καυτού φαγητού με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ιδιαίτερα στην υπηρεσία à la carte, όταν προετοιμάζετε φαγητό στον πάγκο, στο τμήμα σνακ των μίνι μάρκετ ή σε καφετέριες, ο χώρος είναι συχνά περιορισμένος. Λοιπόν, πού μπορούν να τοποθετηθούν οι καυτοί δίσκοι; Από τώρα και στο εξής, μπορούν να παραμείνουν μέσα στο Rational combi-steamer και να τραβηχτούν μόνο με τη βοήθεια της πτυσσόμενης ράγας, όταν χρειάζεται και να τους σπρώξετε ξανά μέσα, μετά την εκφόρτωση. Αυτό είναι πολύ ασφαλέστερο και πιο βολικό από το να πρέπει να βγάζετε επανειλημμένα τον καυτό δίσκο.

Οι εύχρηστες πτυσσόμενες ράγες είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να αφαιρεθούν ξανά για εύκολο καθαρισμό, για παράδειγμα. Οι πτυσσόμενες αυτές ράγες μπορούν να μεταφέρουν φορτίο έως 10 κιλά – το οποίο είναι απόλυτα επαρκές για κοινό φαγητό σε εστιατόρια και σούπερ μάρκετ. Και τόσο ασφαλές, που τίποτα δεν μπορεί να πέσει.

«Αμέτρητες συνομιλίες με τους πελάτες και τους αντιπροσώπους μας, μας κατέστησαν σαφές ότι η έλλειψη χώρου και ο υψηλός βαθμός εργονομίας παίζουν σημαντικό ρόλο στη βιομηχανία φιλοξενίας. Για το σκοπό αυτό, έχουμε πλέον αναπτύξει ένα φιλικό προς το χρήστη προϊόν που μπορεί εύκολα να μετασκευαστεί και προσφέρει ένα σαφές πλεονέκτημα όσον αφορά την ασφάλεια», εξηγεί ο Μάριος Σαββάτης, Senior Sales Director BD Greece,CY,MLT από την Rational International AG.

Το σετ εξοπλισμού για πτυσσόμενες ράγες είναι τώρα διαθέσιμο από αντιπροσώπους. Το αποτέλεσμα είναι ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και εργονομία, ειδικά σε μικρές κουζίνες.

rational-online.com