Νέος στόκος σπατουλαρίσματος Knauf Fina Extra White

Η Knauf, συμπληρώνοντας τις λύσεις και τα συστήματα που προσφέρει για την επεξεργασία και το φινίρισμα επιφανειών, εντάσσει στην προϊοντική της σειρά τον υπέρλευκο στόκο σπατουλαρίσματος για εσωτερικούς χώρους Knauf Fina Extra White.

Είτε χτίζετε, είτε ανακαινίζετε, η ιδανική λύση για το σπατουλάρισμα των εσωτερικών επιφανειών είναι η Knauf Fina αφού προσδίδει λεία επιφάνεια, εξαιρετική αντοχή, με άνετο στρώσιμο και εύκολο τρίψιμο.

Η Knauf Fina είναι σε μορφή σκόνης και εφαρμόζεται εσωτερικά. Είναι εύκολη στην εφαρμογή και στο στρώσιμο, τρίβεται ξεκούραστα, έχει εξαιρετικές ιδιότητες γεμίσματος και αντοχή στις ρηγματώσεις και προσδίδει άριστη λεία τελική επιφάνεια. Χρησιμοποιείται για το σπατουλάρισμα και φινίρισμα εσωτερικών τοιχοποιιών και οροφών διαφόρων υποβάθρων όπως τσιμεντοσοβά, γυψοσοβά, μπετόν, γυψοσανίδα κλπ., και εφαρμόζεται με σπάτουλα, με ρολό ή με μηχανή.

Ανακαλύψτε όλα τα πλεονεκτήματα του νέου στόκου σπατουλαρίσματος στο φυλλάδιο
[Κατεβάστε το φυλλάδιο του προϊόντος εδώ]  
και αναζητήστε τον σε όλα τα σημεία διάθεσης προϊόντων & συστημάτων Knauf σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί προώθησης των συστημάτων δόμησης Knauf βρίσκονται πάντοτε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και τεκμηριωμένη συμβουλή στο έργο σας.