Καλοριφέρ με κρύσταλλα Swarovski

Ο κρύσταλλος Swarovski είναι ένα ευαίσθητο υλικό και πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά, για την οποία η εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

Οι πολύτιμοι κρύσταλλοι Swarovski είναι ευαίσθητα προϊόντα, που δημιουργούνται και επεξεργάζονται σύμφωνα με την παράδοση. Κάθε κρύσταλλο είναι ξεχωριστά επικαλυμμένο. Για το λόγο αυτό, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή κατά τη φροντίδα αυτού του προϊόντος.

Για να διατηρήσετε τη λάμψη και να διατηρήσετε το προϊόν σε καλή κατάσταση με την πάροδο του χρόνου, συνιστούμε τακτική στίλβωση με βελούδινο πανί.

✓ Υπογραφή ποιότητας  Για να παρέχει την αρχική διασφάλιση ποιότητας, τα SWAROVSKI ELEMENTS φέρουν την κατάλληλη μόνιμη, χαραγμένη με λέιζερ Ποιότητα Υπογραφής. 

✓ Αγάπη με την πρώτη ματιά  Τα στοιχεία Swarovsky ενσωματώνουν όλη την ομορφιά στο μάτι του θεατή, χάρη στην καθαρότητα, την ακριβή κοπή και την τέλεια στίλβωση των κρυστάλλων.

Η μάρκα αντιπροσωπεύει την πλούσια πολιτιστική παράδοση της Κεντρικής Ευρώπης και την τεχνολογική καινοτομία που αποτελούν ορόσημα του Swarovski.

✓ Πιστοποιητικό γνησιότητας  Η ετικέτα “MADE WITH SWAROVSKI ELEMENT” αποτελεί πιστοποιητικό γνησιότητας και επισημαίνει προϊόντα αποκλειστικά διακοσμημένα με αυθεντικά στοιχεία SWAROVSKI…

       

Περισσότερες πληροφορίες:  www.optimumform.gr/index.php