Η STO στα Ξενοδοχεία

Εξωτερική Θερμομόνωση StoTherm. Κορυφαία αντοχή, ταχύτητα και οικονομία. 

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η συνεργασία της Γερμανικής εταιρεία Sto AG με μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας, για την επένδυση και θερμομόνωση των προσόψεων ξενοδοχειακών μονάδων, μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου StoHellas.

Η εξωτερική θερμομόνωση είναι για την Ευρώπη ο κορυφαίος και πιο συνηθισμένος τρόπος προστασίας των κτιρίων και η διεθνούς φήμης γερμανική εταιρία Sto AG, παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, αποτελεί την μόνη επιλογή για εγγυημένο αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Τα συστήματα StoTherm χαίρουν παγκόσμιας αποδοχής και έχουν εφαρμοστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα έργα παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα, με περισσότερα από 2.000.000 m² εξωτερικής θερμομόνωσης εφαρμοσμένα σε μεγάλα έργα και ξενοδοχεία όπως τα Out of the Blue Capsis Elite Resort, Semiramis, King George, Λάρισα Imperial, Athens Imperial, Grecotel Eva Palace, Kalamata Filoxenia , Plaza Resort Ανάβυσσος, Sitia Bay,  Y Hotel, Alas Resort Ελιά Λακωνίας και την κορυφαία τουριστική επένδυση Costa Navarino στη Μεσσηνία και σε αμέτρητα ακόμα έργα, τα συστήματα StoTherm έχουν δείξει την υπεροχή τους και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων όσων τα έχουν χρησιμοποιήσει για την υψηλή ποιότητα των υλικών, την ταχύτητα και αξιοπιστία των μεθόδων εφαρμογής και τις άρτιες κατασκευαστικές λεπτομέρειες.

Τα οικονομικά οφέλη από την εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση του κόστους συντήρησης της κατασκευής είναι άμεσα ορατά από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας. Ταυτόχρονα η ταχύτητα στην κατασκευή, οι απεριόριστες επιλογές στις λεπτομέρειες, τα τελειώματα και τα διακοσμητικά υλικά,  αλλά και η αξιοπιστία των τεχνικών λύσεων, συντελούν στην ολοκληρωμένη προσέγγιση της κατασκευής και στην μείωση του κόστους της.

Η Sto πιστή στην αρχή της ‘’Χτίζουμε με συνείδηση’’ δεσμεύεται για την ποιότητα των προτάσεων της και ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες και πελάτες της.

StoTherm.

 

 Ξενοδοχεία με υλικά StoHellas