Η Daikin εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα BlueDealerPlus

Το πρώτο κατάστημα BlueDealerPlus εγκαινίασε σε κεντρικό σημείο του Πειραιά η πρωτοπόρος βιομηχανία κλιματιστικών Daikin, ενώ παράλληλα διοργάνωσεειδική εκδήλωση για το δίκτυο των συνεργατών της παρουσιάζοντας τους το νέο conceptBlueDealerPlus.

H δημιουργία του καταστήματος εντάσσεται στο νέο στρατηγικό πλάνο της DaikinHellas, η οποία σχεδιάζει να επενδύσει στην εικόνα των καταστημάτων του δικτύου της προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρεία μέσα από ένα ξεχωριστό concept, που σχεδίασε και υλοποίησε με τη βοήθεια της διεθνώς βραβευμένης συμβουλευτικής εταιρείας, StirixisGroup.

Το εσωτερικό του καταστήματος ξεχωρίζει για την αισθητική του και την αρμονική συνύπαρξη των φουτουριστικών στοιχείων, που έχουν χρησιμοποιηθεί για το σχεδιασμό του, με τα statement έπιπλα που έχουν επιλεχθεί για το χώροκαι κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Η αντίθεσηανάμεσαστο ζεστό και το κρύο, στο παλιό και το νέο δημιουργεί ένα έντονο οπτικό αποτέλεσμα.Η ψηφιακή σήμανσητου καταστήματος μαγνητίζει τους επισκέπτες, διευκολύνειτην πλοήγησητους και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες.

Η υποδοχή των επισκεπτών γίνεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που λειτουργεί  ως χώρος αναμονής, με οθόνες στις οποίες προβάλλονται ενημερωτικά βίντεο της εταιρείας για την ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της. Στην άλλη πλευρά του καταστήματος,το μεγάλο τραπέζι που υπάρχει μπορεί να εξυπηρετήσει ως σημείο συνάντησηςγια του επισκέπτες.

Η άνεση αποτελεί προτεραιότητα και σκοπό για τη Daikin, τον οποίο εξυπηρετεί παρέχοντας αποδοτικές λύσεις για τον κλιματισμό, την ψύξη και τη θέρμανση καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των πελατών όλες τις εποχές του χρόνου. Το κατάστημα χωρίζεται σε δύο τμήματα, στο ένα παρουσιάζονται οι λύσεις που αφορούν τον κλιματισμό και στο άλλο οι λύσεις που αφορούν τη θέρμανση.

Η φιλόξενη ατμόσφαιρα και η λειτουργικότητα του χώρουπροσκαλούν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την πρωτοποριακή τεχνολογία της εταιρείας. Ο φωτισμός και οι χρωματικοί συνδυασμοί, το άρωμα και η ιδανική  θερμοκρασία είναι μερικά ακόμη στοιχεία που κάνουν τον επισκέπτη να νιώθει οικεία και ξεχωριστά κατά την επίσκεψή του.

Η DaikinHellas σε συνεργασία με την εταιρεία StirixisGroup παρουσίασε αναλυτικά το νέο concept της εταιρείας στο δίκτυο των συνεργατών της,Master&BlueDealers, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Οι συνεργάτες είχαν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα έρευνας δικτύου πωλήσεων από την εταιρεία Ernst&Young και να γνωρίσουν τρία καινοτόμα προϊόντα της νέας φουτουριστικής σειράςSkyAir, τα οποία εξασφαλίζουν ιδανικό κλίμα σε εσωτερικούς χώρους ανεξαρτήτως του περιβάλλοντος. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στο πρώτο BD+ κατάστημα της Daikinστον Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 56).