Η Artico Modo συμμετέχει στο event Big Boys Toys 2016, “The Middle East’s premier Luxury Innovations and Technology Expo”.

01a_dark_tempter  01b_dark_tempter

Οι designers Ελισσάβετ Κριθαρίδου και Βασίλειος Παπαδέας το 2014 δημιούργησαν την Artico Modo Exclusive Furniture Design, με όραμα να σπάσουν τους κανόνες της συμβατικότητας και να χαράξουν ένα νέο, καινοτόμο αλλά και δύσκολο να ακολουθηθεί δρόμο στο σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων επίπλων.

Σε κάθε κομμάτι αποτυπώνεται η δημιουργικότητα και η αφοσίωσή τους στην λεπτομέρεια, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα το οποίο ταυτίζεται με τη μοναδικότητα ενός έργου τέχνης.

02a_florence 02b_florence

03a_envelope03b_envelope

Η Artico Modo, είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που επιλέχθηκε, μαζί με άλλες δύο εταιρίες κατασκευής πολυτελών, χειροποίητων επίπλων παγκοσμίως, ώστε να παραβρεθεί στο event Big Boys Toys 2016, “The Middle East’s premier Luxury Innovations and Technology Expo”.

Το σπουδαίο event, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Βασιλικής Οικογένειας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο ADNEC, στο Abu Dhabi στις 23-26 Νοεμβρίου 2016.

04a_pearl   04b_pearl05a_enigma 05b_enigma

 

 

Κατά τη διάρκεια του Show, η Artico Modo θα εκθέσει επτά μοναδικά κομμάτια από την limited edition συλλογή της, και θα παρουσιάσει την καινούρια της collection “Antitheses”.

Το περίπτερο της Artico Modo θα βρίσκεται στο Hall 9, Stand Ο04.

Official Website: www.articomodo.com

06a_las_vegas

07b_majestic