Επίσημη η συνεργασία hoteliga με Airbnb

Στα τέλη του Νοεμβρίου 2019, επισημοποιήθηκε η συνεργασία της δημοφιλούς πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης Airbnb, με την πλατφόρμα  διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχείων hoteliga. Η εταιρεία ανακοίνωσε την επίσημη διασύνδεση της με την Airbnb, στην έκθεση Xenia 2019, όπου συμμετείχε και η Cosmote, επίσης επίσημος συνεργάτης της hoteliga. Η πλατφόρμα της hoteliga είναι μια όλα-σε-ένα λύση για μικρά και μεσαία καταλύματα σε όλο τον κόσμο και προσφέρει σύστημα διαχείρισης καταλυμάτων (PMS), Channel Manager, Μηχανή Κρατήσεων και  API (διασύνδεση με τρίτες εφαρμογές). 

Η επίσημη συνεργασία με την Airbnb, επιτρέπει, μέσω της hoteliga, τη διάθεση δωματίων ξενοδοχειων, δίπλα στα ενοικιαζόμενα σπίτια βραχυχρόνιας μίσθωσης στην ιστοσελίδα της Airbnb.

Το σύστημα αμφίδρομης επικοινωνίας της hoteliga ελέγχει διαρκώς, για τυχόν νέες κρατήσεις ή ακυρώσεις από το Αirbnb και ενημερώνει έγκαιρα τον επιχειρηματία ή τον διαχειριστή του καταλύματος. Έτσι αποφεύγονται τα πιθανά overbooking και το άγχος για τυχόν λάθη. 

Η νέα αυτή διασύνδεση λειτουργεί αρμονικά με τις υπόλοιπες πιστοποιημένες διασυνδέσεις που διαθέτει το Channel Manager της hoteliga, δίνοντας την δυνατότητα στο κατάλυμα να διαθέτει ολοκληρωμένη προβολή στο διαδίκτυο και πρόσβαση σε όλα τα δημοφιλή κανάλια πώλησης (π.χ. booking.com, Expedia κλπ)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της hoteliga: sales@hoteliga.com