Αποκλειστική συνεργασία της Golden Chemicals ABEE με τον Όμιλο Divani Collection

Η Golden Chemicals ΑΒΕΕ, πρωτοπόρος ελληνική εταιρία παραγωγής προϊόντων καθαρισμού και απολύμανσης, ανακοινώνει την πρόσφατη σύναψη πολυετούς αποκλειστικού συμβολαίου συνεργασίας με τον Όμιλο Divani Collection, ισχύος από 1ης Ιανουαρίου 2018. Η συνεργασία αυτή αφορά στην προμήθεια απορρυπαντικών-απολυμαντικών, για τις ανάγκες καθαρισμού και υγιεινής της κουζίνας, των σκευών στα πλυντήρια πιάτων, του ιματισμού, της οροφοκομίας και των κοινόχρηστων χώρων, σε όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου.

Οι δύο εταιρίες, επάξιοι εκπρόσωποι της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας συνεργάζονται για περισσότερα από εικοσιπέντε συναπτά έτη. Στο πλαίσιο αυτής της ολοκληρωμένης και ακέραιης συνεργασίας, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Golden Chemicals ΑΒΕΕ σχεδίασαν ειδικά πρωτόκολλα καθαρισμού και υγιεινής προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ξενοδοχείων του Ομίλου Divani Collection.

Η σταθερά υψηλή και αναγνωρισμένη ποιότητα των συμβατών και concentrate προϊόντων, που παράγει η Golden Chemicals, με ταυτόχρονη δέσμευση για σημαντική εξοικονόμηση κόστους από την αποδοτική και λελογισμένη χρήση των προϊόντων, αποτελούν πρωταρχικό μέλημα της εταιρίας για όλους τους πελάτες της. Σε αυτό συμβάλει καθοριστικά η δωρεάν τοποθέτηση από την Golden Chemicals, δοσομετρικών συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι, εξασφαλίζεται η ελεγχόμενη κατανάλωση όλων των προϊόντων για χρήση στα πλυντήρια σκευών και ιματισμού, την υγιεινή της κουζίνας, των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων. Στο συμβόλαιο συνεργασίας των δύο εταιριών, περιλαμβάνεται επίσης η εκπαίδευση του προσωπικού των ξενοδοχείων στη σωστή και ασφαλή χρήση των προϊόντων, από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Golden Chemicals.

Η ευρύτατη γκάμα προϊόντων και οι αξιόπιστες υπηρεσίες, καθιστούν την Golden Chemicals ένα One-Stop Shop με σαφή στρατηγική τοποθέτηση στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης. H εταιρία διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε όλες τις υπηρεσίες που πλαισιώνουν τις κορυφαίες φόρμουλες απορρυπαντικών και απολυμαντικών, που μέσα από διαρκή έρευνα αναπτύσσει, παράγει και διακινεί από το 1981.